466
Шармінг крос-джейд кошеня.
Перехресний рудоволосий Jarvis був знайдений, коли він був тільки 4 тижнів, лежачи на боці дороги після того, як він закинувся власником. Повне ім'я кота - Jarvis P. Weasley, гібрид двох імен, співачка ляльки Jarvis Cocker і Ron Weasley, символ Гаррі Поттера. Він привітав кішка коханця Дарія Келлі. Шукаємо цю кішку, рівень прихильності нашого редакційного офісу просто відійшов!
р.
...
685130
«Ця кішка – чисте щастя!» - сказав його власник Дарія Келлі.
Дар'я зуміла забрати Jarvis з дитячого будинку до того, як він був поставлений до сну
Хоча Jarvis був народився дуже хворий кішка, Дарія не шкодує того, що колись взяв його до неї.
На столі Голловін-Сівцев написано: Моя назва - Jarvis P. Weasley. Хай.
Тепер червоний, дивний кішка живе щасливо з його новим коханцем
З його здоров'ям, все дрібно, крім пасабізму, але це саме деталь, яка додає йому нескінченну кількість шарму і що змушує його просто заплутуватися в руках.
праута
Джерело:
р.
...
685130
«Ця кішка – чисте щастя!» - сказав його власник Дарія Келлі.
Дар'я зуміла забрати Jarvis з дитячого будинку до того, як він був поставлений до сну
Хоча Jarvis був народився дуже хворий кішка, Дарія не шкодує того, що колись взяв його до неї.
На столі Голловін-Сівцев написано: Моя назва - Jarvis P. Weasley. Хай.
Тепер червоний, дивний кішка живе щасливо з його новим коханцем
З його здоров'ям, все дрібно, крім пасабізму, але це саме деталь, яка додає йому нескінченну кількість шарму і що змушує його просто заплутуватися в руках.
праута
Джерело: