Автокад Д. Медведєва обрамив машину на боці дороги

Тепер один провулок для автокада недостатньо, потрібно очистити всю дорогу і краще залишити його якомога простіше!

Ольга каже, що на Toyota Land Cruiser був повернений додому від родичів до Паратунка. Її шестимісячна дочка Крістин скидається в спині. Побачивши в зоні ресторану «Голд Хаус» кинувшись на машині для поліцейських з сирою і м'яким світлом, жінка пройшла до бордюру і припинила. На горизонті з'явилася кілька секунд. Згідно з Ольгою, водій мікроавтобуса Toyota Hayes, що дрочить вздовж наплавленої смуги, раптово вийшов зліва, гакнув землевласника і пролетіти в кисть. Ольгою приймала крісельну дитину в руках і повернулася в машину. Після цього він каже, що фесошники досягали автомобіля і почали довести, що вона була кульпритом інциденту.

У «Land Cruiser» було встановлено відеореєстратор, зафіксовано ДТП. Ольга розповіла тим, хто прийшов. За подразненням нещасного випадку, одна з представників безпеки в серцях кинулася до його колеги: «Якщо цей S...ki не всі записані, ми влаштували свій 37-й рік... й

Про це повідомляється, що 40-річний офіцер з безпеки Москви за кермом Hayes. Згідно з потерпілим, спочатку водій мікроавтобусів пояснив, що сталося з лопним колесом, потім нібито озвучив інший варіант. Справжня причина нещасного випадку залишається таємницею. Ольга стверджує, що суд від нещасного випадку з'явився один раз, запитав, що рік її автомобіль і зліва. Вона ніколи не побачила його знову.

- При перегляді відео ДТП, ви отримаєте враження, що ви були дуже спокійними, Я сказав Ольгу.
- Я не знаю, можливо, вона відповів. Щоб бути чесною, я бачу її пару разів. Я не можу подивитися на неї. Скарга. Я відразу ж уявляю, що б сталося до дитини і до мене, якщо Він перетворився на кілька сантиметрів зліва. Я думаю, що я зберіг мій темп. Але це було просто непогано. Після нещасного випадку я був прийнятий до медикаментозного лікування, щоб побачити, чи був алкоголь в крові. Звичайно, він не був. Але лікар, який вимірював мій кров'яний тиск сказав, що мій серце був розщеплений, як він хотів стрибати з грудей.