Автокад Д. Медведєва обрамив машину на боці дороги

Тепер один провулок для автокада недостатньо, потрібно очистити всю дорогу і краще залишити його якомога простіше!
Автокад Д. Медведєва обрамив машину на боці дороги

Ольга каже, що на Toyota Land Cruiser був повернений додому від родичів до Паратунка. Її шестимісячна дочка Крістин скидається в спині. Побачивши в зоні ресторану «Голд Хаус» кинувшись на машині для поліцейських з сирою і м'яким світлом, жінка пройшла до бордюру і припинила. На горизонті з'явилася кілька секунд. Згідно з Ольгою, водій мікроавтобуса Toyota Hayes, що дрочить вздовж наплавленої смуги, раптово вийшов зліва, гакнув землевласника і пролетіти в кисть. Ольгою приймала крісельну дитину в руках і повернулася в машину. Після цього він каже, що фесошники досягали автомобіля і почали довести, що вона була кульпритом інциденту.

У «Land Cruiser» було встановлено відеореєстратор, зафіксовано ДТП. Ольга розповіла тим, хто прийшов. За подразненням нещасного випадку, одна з представників безпеки в серцях кинулася до його колеги: «Якщо цей S...ki не всі записані, ми влаштували свій 37-й рік... й

Про це повідомляється, що 40-річний офіцер з безпеки Москви за кермом Hayes. Згідно з потерпілим, спочатку водій мікроавтобусів пояснив, що сталося з лопним колесом, потім нібито озвучив інший варіант. Справжня причина нещасного випадку залишається таємницею. Ольга стверджує, що суд від нещасного випадку з'явився один раз, запитав, що рік її автомобіль і зліва. Вона ніколи не побачила його знову.

- При перегляді відео ДТП, ви отримаєте враження, що ви були дуже спокійними, Я сказав Ольгу.
- Я не знаю, можливо, вона відповів. Щоб бути чесною, я бачу її пару разів. Я не можу подивитися на неї. Скарга. Я відразу ж уявляю, що б сталося до дитини і до мене, якщо Він перетворився на кілька сантиметрів зліва. Я думаю, що я зберіг мій темп. Але це було просто непогано. Після нещасного випадку я був прийнятий до медикаментозного лікування, щоб побачити, чи був алкоголь в крові. Звичайно, він не був. Але лікар, який вимірював мій кров'яний тиск сказав, що мій серце був розщеплений, як він хотів стрибати з грудей.