Пошта книги

Увага 16+ Є килимок у тексті.

Я покажу історію від імені мого друга Євгена. Я спробую менше тексту, більше руки. У нижньому рядку це: тут був Хвох-360 один з ранніх версій, в першу чергу darting в іграх був нормальним, а потім цей пеклобокс почав прогріватися і запалювання. Було прийнято рішення розібрати тіло і побачити, що було несправність. Євген довго не потрібно забувати про те, що питання варто вивчити, відверто він купив половину свого обладнання, щоб потім закрутити його до овець. Так не було складно. Розбирання і як очікується всередині кожного незрозумілого ебать. Після перекопування трохи з розумним виглядом, було укладено, що все добре, тепер ми збираємо його назад і принаймні 3 більш гарантійних періодів будуть працювати. Коли збірка була серйозною проблемою, а саме - виявилося, що більшість частин справи зовсім не від боксу, після того, як трахнув за годину, Євген вирішив, що всі деталі не від боксу, тіло зазвичай залишається і швидше за все, це настройка носок. «І ебать, ми зробимо наше тіло, щоб праска не тепла і добре продув, - сказав Женя і кицька.
19 зображень

599 р.

2,2 км

Пошта книги

3. У

Пошта книги

4. У

123722 Габаритний зображення

5. Умань

Пошта книги

6. Жнівень

Пошта книги