1942 р. Тіні минулого перед очима.

Я загинув під Ржевом,
У безім'яному тампоні,
Фіфтингова компанія, зліва,
У жорстокому поході...
(А.Т. Твардовський)

70 зображень.

Повідомляємо про те, що ми представляємо одну з команд пошуку, з яких є велика кількість на Русі. Вся наша робота повністю правова, погоджена, перевірена. Проводимо музей, освітня робота з дітьми та юнаками, проводять вечірки та зустрічі з ветеранами. Кожен з нас присвячений нашій роботі, ми не залежать від будь-якого фінансово, все зроблено виключно від наших внесків, від нашої ініціативи. Не вірити, але навіть для ремонту пам'яток і поховань, ми не маємо можливості витрачати гроші на неї. Не потрібно законом, оскільки не заважені витрати призведуть до адміністративного або навіть кримінального справи. Всі права, нехай залишить інтро. Ось ми йдемо.

Наш шлях був під Ржевом. Боротьба біля Ржева ще секрет за сім печаток. Тільки останнім часом, завдяки вірним патріотам їх народу, правда почала скидати на ті події.
Вражає вільні місця нашої Батьківщини. Поле, поля, поля...

р.

3. У Стара доріжка переросла з травою, ніхто не їздив на ньому протягом тривалого часу.

4. У вона.

3610Р. 4200Р.

5. Лесок. Він не низький, він не високий. Зрозуміло, що часто на місцях хости, на мертвих хлопців, сходи ростуть. Ми розробили цей рядок минулого року. З того часу було розвідка, ми вирішили знову відвідати, так як він вийшов не в вагу.
У лісі знаходиться неперевершена траншея.

6. Жнівень Голі дерева, хмарочоси, невеликий дощ починається розбиття. Військова археологія – серйозна і небезпечна. Ні дівчині. Згідно зі статистикою, під час пошукового сезону 2 люди гинуть. По-перше, через свою ступеню, але все ще.

7. Про нас

р.

8. У

р.

7. Головна зброя пошукових систем. Металодетектори, глибокі пошуковики - це натуральний, але найкращий зонд ще не придумав що завгодно, якщо ви шукаєте залізо або інший щит. Наше завдання полягає в пошуку загиблих і ненависних бійців.

990 р.

8. У Зв'язатися з нами Необхідно зробити отвір на глибину і за деякими ознаками, щоб зрозуміти, що чекає нас.

9. Навігація Я радий, що зима не дуже холодна і снігова. Земля заморожує буквально 5-10 см, потім все пухке і вологе, перекопування комфортно, крім величезних коренів.

10. Сонце все ще високий ...

11. Розбиття диму. Злегка заморожена, тому що копання в теплій одязі не зручно, але варто зупинитися на хвилину без куртки і віолонче ніс і інші «закриття». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

12. Слабкий вітер. Ваш розділ Фугас! Хтось вже забрав його. Сенсорний пристрій має високу дискурацію. Ми робимо замітку з GPS-координатами, інформація піде до військових сапперів та Міністерства надзвичайних ситуацій. Ми повинні реагувати.

13.00 р. Ось як далеко від нас.

- відео

14. І ось перший. Трохи розмаранений на початку...

15.00 р. Ми розробляємо клітинку.

17.00 р.

р.

18 років Куріння і куртки перед видаленням останнього шару. Для роботи дживелера з лопаткою. Буммер не прокинув. Знайдено залишки... Коні. Це шум, який він довго приймав. Ми збираємось на десять кілометрів. З обладнанням і начинками ця прогулянка не здаватися легко. Немає суперечок. Не запитайте чому.

19.00 р. Я пішов взяти картину лісу – ще один подарунок. 120мм мін від нашого розчину. Не було розриву, хвостики виводяться спеціально. Припустимо, що хвіст впав на дерево і не зламався. Ми знову розмітимо та координуємо. Доброго дня!

20. Лісове життя. Власники відсутні. Це весело влітку.

21. Останнім літом вони вказали таким чином, що бійці Червоної армії піднялися тут, їх царство небесно.

22. Я й ці два. Вранці настає ніч і повертається в ліс. Невеликий сніг впав на ніч і він отримав холод.

359684

23. Сніжка і боротьба!

24.

25.

, Україна

26. Про нас Підземелля! Хіт гвинта. Ваш хмелюстка.

27.

28. Перша підозра, що знову нещастя... Шutter від MG42. Дива...

29. Шматочок... Мило не наш... На жаль, наш бій...

30. Приїжджайте!

31. Зйомка. Що це, надія йде. Одна річ прозора, в землі німка. Я захоплюю всіх волокон душі. У мене дві діди воювали, один, скаут, загинув в 41-му місці. Але я розумію, що неважливо, німці теж є людиною. Він зараз в повній відповідальності за все. Нехай його смерть на російському грунті стане для кого-небудь наукою, як сходження на його черевики на нашій російській землі. Ми візьмемо вас на німецьке кладовище біля Ржева. Ми знайдемо значок, ми будемо щасливими. Попереду, немає медальйону.

32. З'явився шолом. Finita la комедія.

р.

33.

34. Більше оболонок ...

Р

35. Невідомий щит.

36. Особисті речі жертви. гребінець.

37. Ретельна робота з лопаткою сапер.

38. Залишки.

39.00 р. Схард. Є припущення, що він став вбивцем цього Крату. До речі, німецькою була машинна гармата, осаджена патронами і наявністю цинку з готовими стрічками. Також була трубка з запасних бочок і три проводів, одна фото якої ви побачили. На рахунку надійності зброї «Вірмахт» – болт МГ 42 було змінено при носінні декількохсот. В іншому випадку це гвинтове.

40. Продовжити.

41. Хелмет забитий землею. У шоломі на тайському патроні добре збережена шкіра ersatz, сповнена загноблених патронів.

42.

р.

43.

44. Зверніть увагу на вигнутий кут на нижній край шолома - це вихідний отвір шкаралупа, який був на фото вище. Смашена половина черепа Ганса.

678280

45. Ремен з кульовими мішками. Або досить залишки ременя...

46. Папір. Звісно, це змащений папір, в якому патрони загорнуті в цинк.

47. Залишки цинку. Сама коробка була цілою, варто доторкнутися - вона росла на шматки.

48. Ременева пряжка. Сталь, коли ви намагаєтеся виглядати щільно, згортається в пил.

49.00 р. Капуста. Я любила курити, фашист.

50.00 р. Розбиття диму.

51.

52. Трохи холоду. Другий день на вулиці, за великим ... До речі, це заборонено нашим чартером і не визнається в будь-якому випадку. Але в першому холодному співвідношенні був зроблений виняток. Це холодно!

53. Більше стрічок.

54.

р.

55. Частина залишається німецькою.

р.

56.00 р. Здивує сюрприз. Другий шолом! Де знаходяться залишки другого? Вони пішли. В’язниці, або їх поранених.

р.

57. Невідомий картон. Можливо, щось інше. й

42777339

58. І це те, що я любила більшість: трава була глибокою в піт, іншими словами, ця трава була під ноги німецької, коли він загинув. Чи можна ви уявити? Цей бульб 72 років! Або щось схоже на це.

59.00 р. Шомпол. Хто не в темі - німці встановили шомполи.

60 хв Ось наш герой. Зверніть увагу на праву сторону черепа. Пам'ятайте шкаралупу?

61.

62. Зламана стрічка патронів для

63.

48570,00 Р

64. Залишки ножа. Частина ручки і частини леза.

65. Ремени

66.00 Р Зубна щітка. Штукатурка повністю загнута. Пластика вічний. Уважайтеся, коли хтось поруч ви кидаємо пластикові сміття на землі. У той же стан знайдуть свої чудові поціновувачі.

р.

67. Гаманець.

4634440

68. Відкриття У вас є монети?

69.00 р. Захопити. Про нас

Додано до [mergetime]1395226658[/mergetime]
Це все. Я отримав неправильну кількість фото, шкода.
Немає нічого іншого в комірці. Ця німецька головоломка нам. У цьому лісі ми підняли кілька наших бійців і не єдиний німецький. Здавалося, що весь ліс розчісувався, але вони не здогадувалися. Ми не очікуємо, щоб побачити їх тут. Вони були. Позиція цього кулемета дозволила йому заблокувати дорогу, звідси такий величезний постріл. Знаходилося багато обсадок. Цікавий факт: ми не знайшли зброї або взуття. Незважаючи на те, що клітина була доручена, вона була видима від шару землі і облаштування речей, залишків. Німці зняли своє взуття і відійшли всю нашу зброю після атаки. Ну, можливо, він допоміг нашим бійцям з взуттям.
Залишки були передані кураторам меморіалу, вони будуть поховані на німецькому цвинтарі. Нехай він лежав. Я сподіваюсь, що душа дізналася багато. Розвідка в цілому була успішною, були перші плани на роботу в період, коли земля повністю зігрівається і вода знизиться, так як деякі високоповерхові будинки з шахтою 0,5 метрів є льодовою водою, неможливо працювати.
Якщо я зацікавлений, я продовжую постати мій пошук. Мир у вас все.
Я зробив.

Джерело: