2-й транш пива для рукоділля або гаража

У вас буде маленький букафф і фото. Так, після тривалих і виснажливих переговорів про кількість декальцитів пива, сторони вдарили руки! В одному спеціальному форумі! Так, в цьому випадку був кози / кози. Своїм життям, як і моє життя. Завдання – це новий готель, який надає можливість кіз (приблизно, я як виконавець під шумом і додано гараж). Вирішується зробити на місці старого гаража. Працівники: мій син, 3-4 рази літнього брата дружини. Площа будинку: довжина 14, ширина гаража 4.5, готель 5.5, висота 2.2. Бюджет близько 150 ТУР (з інструментом). Час - 3 місяці, все літо 2013. Походимо.

43 зображень

Ось що це було: старий гараж і ікра для зобакена.

І більше.

Цобакен перемістився на вулиці і став сумним. Тимчасово.

Хворий погнівся.

Ведуться процес.

І більше.

Перед тим як було пиво, гараж згорнув. З ним моя свідомість згорнула. Як було побудовано?

І більше.

Літо горіння, це гаряча. Навіть собака не знає пива.

гараж перетворився в купу колод.

Починався розбирання, розмітка.

р.

За старовинним гаражем став ставок, добре, трохи один.

Особливою особою була найнята однаково спеціальним трактором. Для створення траншей для зйомки від стоячого коня

BTC під керуванням

В результаті особливого шилу і його жовтого монстра.

Зацікавлена в перекопуванні водойми.

3610Р. 4200Р.

Перше питання дружини, яка побачила ставку: «Як ти зморон? й

Коли ебать це божевільний кінець?!

р.

Літо, галька.

Літо.

р.

Квіти

Р

Заливають фундаменти, принесли блоки.

І більше.

Це перший раз в житті!

р.

І ось ми йдемо!

В процесі вставки коробок для вікон і дверей.

більше

Tsobakena's building fucked вгору, не кажучи вже про мене.

І більше.

Стиль "Погляд мені"

Стіни вгору. І мої нагороди

Чи є пиво тут?

Покрівля пішли.

А ще

Покрівля на місці, собака перевіряє підставу для висипання двору.

р.

Узгоджуючи свічку отвору в стіні: в'їзд до вагонної коробки.

Вид мансарди над готелем.

01, Україна

Всередині гаража.

Цобак привітав на успішне завершення роботи.

Додано до [mergetime]1395230747[/mergetime]
Все правильно, завершено. Результати: батько-в-одному та молодому танці, радісний блиск в очах дружини, досвід неоціненний! Трава значно збільшена) очі бояться, руки роблять! Згода: два рвані спини, мін і мій син, але швидко відновили - це мій виклик, величезні дзвінки на руках. Ви можете курятити, ви кладете синьу стрічку блоку на вашому боці. Я вітаю критики і готовий відповісти на питання. Далі влітку ми доведемо до розуму, тому що відпустка закінчена і не встигла з будівництвом, через термінову потребу для нових воріт і паркану, але більше про це пізніше. Після траншу 3. Продовження бути ...

Джерело: