Не вигідні винаходи, які побоюються у світі

Прогрес, як ви знаєте, не стоїть на місці, але рухається вперед. Але з яких причин, в останні сотні років, не існує альтернативи бензину, без лікування раку, ніякого способу годування населення цієї планети. Ви? Ні, якщо вони зробили, вони вже були застосовані, і ми будемо всі жити щасливо коли-небудь після. Право?

4 фото + текст.

Альтернативні паливо

Розмови про зелене та дешеве паливо збираються протягом десятиліть, але вони залишаються бесідами. При цьому водневі опіки не набагато гірше бензину, а його продукти згоряння значно менш отруйні. Що стосується видобутку цього газу, є багато його в природі, і методи його видобутку відомі і широко використовуються в промисловості. В якості вибуху від використання водню, вони цитують його вибухонебезпечність і те, що водіння з баком, наповненим вибухом, не менше неспокійного. Але не бензиновий вибух? Крім того, є старий спосіб отримати водню з води – електроліз. Звичайно, з певною кількістю бажань і фінансування можна побудувати невелику рослину, яка може витягти водню з води і приводити її в камеру згоряння автомобіля. І вирішить проблему вибуху. До чого і чому не вигідно відключати від нафтопродуктів до начинки автомобілів з водою, я думаю, необов'язково пояснювати. Звертаємо вашу увагу на те, що російський оборот бензину та дизельного палива є «моделлю» 62 млн. тонн на рік, а експорт використовується ще 140 млн. тонн палива. Крім російських нафтових компаній, є інші.

Рак невиліковний

На початку вересня міжнародна некомерційна організація «Світовий фонд досліджень раку» опублікувала дані, відповідно до яких щорічно реєструються близько 12 мільйонів випадків раку. Вартість лікування нових пацієнтів з онкологічною хворобою в даний час оцінюється на $ 286 млрд на рік. Однак в 1983 р. онколог Туліо Симончі лікував італійським чоловіком ім. Геннаро Сандермано, який прогнозував загинути протягом декількох місяців від раку легенів. У короткий час цей чоловік повністю вилікував. Зійшла рак. Натхнений Симоновином, натхнений Симоначі, подарував свої дані італійському міністерству охорони здоров'я, сподіваючись, що вони почнуть клінічні дослідження і тестують, як працює його метод. Але італійський медичний заклад не тільки не оглянув його дослідження, але й погрожував його медичною ліцензією для «лікування пацієнтів з лікарськими засобами, які не були схвалені». ЗМІ запустили кампанію проти нього, змусивши його особисто і змащуючи його метод. Він три роки затримав "навикористання своїх пацієнтів". Медичний заклад сказав, що лікування раку з бікарбонатом натрію є "легальною". У той час, коли мільйони пацієнтів гинуть болісно від «провен» і «безпечної» хіміотерапії, лікарі продовжують заборонити лікування бікарбонату натрію. Після того, як він продовжував свою роботу. Зараз відомий слухай і завдяки Інтернету. Цей лікар лікує навіть найнехтливіші випадки онкології з простим і дешевим бікарбонатом натрію. У деяких випадках процедури за останні місяці, а в деяких (наприклад, рак грудей) – всього кілька днів. Симончі часто говорять про людей, які робляться по телефону або електронною поштою. Він навіть не особисто присутній при лікуванні і ще результат перевершує всі очікування. Ще раз, вартість лікування раку сьогодні становить $ 286 млрд на рік, або $783 млн на добу. Пакет бікарбонату натрію (визначений як харчова соди) витрати між 2 ст. до долара на кілограм. Я думаю, що коментарі є зайвими.

р.

Кількість продуктів

Є абсолютно помилковий факт, що на планеті є перенапультація. По-перше, вона займає Земля, до тих пір, щоб отримати перенапругу, як з Москви до Пекіна на всіх чотирьох. І проблема з голодом в Африці, Азії і Південній Америці не те, що планета не може годувати їх досить.
Не про те, що ви не закінчите до Африки. Хоча це буде вирішити проблему, є набагато простіше і більш надійний спосіб зробити це: виростити достатню кількість їжі. Знову ж таки в 1960 році був відкритий метод переробки насіння в Англії, що дає збільшення врожайності кілька разів. Цей метод був відкритий Л. Рон Хаббард під час його експериментів на рослинах. Він виявив, що рослини можуть відчувати біль. Цей факт став широко відомою, але результати експериментів з підвищення врожайності, яка називається «прихований».

Історії та суспензія

Я не на користь поширення теорії глобальної конспірації для знищення людства. Просто тому, що ця теорія дає людині тільки відчуття небезпеки і не пропонує вирішення проблеми. Проблема не є конспірацією або ні. Навіть якщо є, це конспірація є лише наслідком набагато більш загальної проблеми. Її ім'я - самопізнання. Коли людина не бачить за свої потреби (та просто негайних потреб), існує захист свого бізнесу до розпаду інтересів тисяч і мільйонів людей. Смішні речі, і в той же час найсмачніше, що така людина руйнує своє майбутнє. Насправді, єдиний спосіб змінити те, що ви не хочете, щоб зупинити те, що ми так активно змушені зробити за допомогою stupid TV-шоу, «популярних» детективів і психологів в модних журналах. Іншими словами, зупиняючись на самодотриманні. Дивись на тебе – кожна людина, яку ви бачите, впливає на життя. Деякі більші і деякі менші, але всі постраждалі.

І кожен раз у вас є вибір про те, що робити, запитати себе, якщо ви хотіли б зробити те ж саме. До речі, якщо відповідь «Дуже, я не дуже обережна», ви можете вважати його як негативно. Я впевнений, що якщо навіть половина населення цієї країни починають доглядати не про своїх інтересів, а про інтереси суспільства, в якому вони знаходять себе, життя буде дуже різним. Потім один день ми побачимо велику кількість їжі, а відсутність невиліковних захворювань, а не дешевих екологічно чистого палива і багато іншого.

Особисто я хочу побачити її. А ти?

Джерело

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное