459
МЦ Вишкін. succinct і смішний.
MS Vsyshkin aka Vladimir Alexandrovich Turkov (Жовтень 31, 1936 – 14 листопада 2011) був одним з найяскравіших «електронних» музикантів і, можливо, найбільш видатних DJ.
Я люблю цей характер. На додаток до відмінної клубної музики він став відомим для коротких жартів, які він вставив в свої треки, а пізніше на радіозаписі.
Я вирішив зібрати їх в темі (я здається, що я не знайшов їх в пошуку, тому здається, що я не Байан, який дивний!)
Ви хочете, щоб вам було цікаво!
Кліпи також ласкаво просимо =
Будь ласка, позначте фрази в сміливих, інакше це не зручно шукати
р.
Я починаю повільно.
Покажіть мені, що ви думаєте, і я розповість вам, що.
Про нас
Тад був поспішним, розказав сина казки, тому зайчик, але ate kolobok.
Власники вагонів Ока можуть безкінечно виглядати на трьох речах: як протікає роса, як фара не горить, і як вони перевозяться іншими автомобілями.
Чому чоловіки мочитися в раковині? Тому що вони можуть.
Після цього жарту Юлія Паго відразу ж прихопила в повітря з лінією: Ми можемо, до речі. Все, що ми повинні зробити, це все.
Прийміть вбивці навіть cockroaches, якщо ви вдарили їх важче.
Незважаючи на те, що автомобіль "Ока" їде на батареї від Nokia 3310
Шукаємо свині гуніну. Досвідчений кролик.
Вікно в клініці - долина смерті майонезних банок.
Не відмивайте флешку, якщо вам не варто.
Довжина однієї хвилини залежить від того, яка сторона туалетних дверей ви знаходитесь.
Кращий спосіб заповнення ковдри в ковдру, щоб зібрати їх разом в пральній машині.
Вчора був поганий, сьогодні погано, завтра буде погано. Ситуація має бути стабільною.
ICQ ніколи не замінить реальний живий SMS-зв'язок.
По-перше, чоловіки знімали свої капелюхи, коли вони зустрілися, і тепер витягують вуха з вуха.
"Агент безпечної національності"
Щоранку краще віддавати народження.
Якщо ви їсти горох, другий подих відкриється.
Всі люди нащадуються від мавпи. Деякі китайські з кроликів.
Затриманий за спінінг мінори.
Літо тут. У перші промені сонця більшість амбулаторних великогабаритів почали проростати між ліжками.
Супутникове блюдо з блакитним клаптем.
Є часи, коли душа просить тіла.
Джерело:
Я люблю цей характер. На додаток до відмінної клубної музики він став відомим для коротких жартів, які він вставив в свої треки, а пізніше на радіозаписі.
Я вирішив зібрати їх в темі (я здається, що я не знайшов їх в пошуку, тому здається, що я не Байан, який дивний!)
Ви хочете, щоб вам було цікаво!
Кліпи також ласкаво просимо =
Будь ласка, позначте фрази в сміливих, інакше це не зручно шукати
р.
Я починаю повільно.
Покажіть мені, що ви думаєте, і я розповість вам, що.
Про нас
Тад був поспішним, розказав сина казки, тому зайчик, але ate kolobok.
Власники вагонів Ока можуть безкінечно виглядати на трьох речах: як протікає роса, як фара не горить, і як вони перевозяться іншими автомобілями.
Чому чоловіки мочитися в раковині? Тому що вони можуть.
Після цього жарту Юлія Паго відразу ж прихопила в повітря з лінією: Ми можемо, до речі. Все, що ми повинні зробити, це все.
Прийміть вбивці навіть cockroaches, якщо ви вдарили їх важче.
Незважаючи на те, що автомобіль "Ока" їде на батареї від Nokia 3310
Шукаємо свині гуніну. Досвідчений кролик.
Вікно в клініці - долина смерті майонезних банок.
Не відмивайте флешку, якщо вам не варто.
Довжина однієї хвилини залежить від того, яка сторона туалетних дверей ви знаходитесь.
Кращий спосіб заповнення ковдри в ковдру, щоб зібрати їх разом в пральній машині.
Вчора був поганий, сьогодні погано, завтра буде погано. Ситуація має бути стабільною.
ICQ ніколи не замінить реальний живий SMS-зв'язок.
По-перше, чоловіки знімали свої капелюхи, коли вони зустрілися, і тепер витягують вуха з вуха.
"Агент безпечної національності"
Щоранку краще віддавати народження.
Якщо ви їсти горох, другий подих відкриється.
Всі люди нащадуються від мавпи. Деякі китайські з кроликів.
Затриманий за спінінг мінори.
Літо тут. У перші промені сонця більшість амбулаторних великогабаритів почали проростати між ліжками.
Супутникове блюдо з блакитним клаптем.
Є часи, коли душа просить тіла.
Джерело: