Модернізація автомобільного пилососа

Я довго хотів купити автомобільний очищувач. І прийшла мрія.
Я вибрав циклонний тип. Це ті, які не втрачають всмоктування. Як виявилося пізніше - повна нецензія :

Я дивився пилососи в китайських інтернет-магазинах, зокрема на Aliexpress, і знайшов їх. Пилосос вартістю 2000р. Я вирішив подивитися на нас, і виявилося, що ви можете купити справжній німецький пилосос в один раз, як в Китаї, але з різною назвою, стільки як 1000p. О, як. Я купив його в Москві в магазині з назвою кнопки перекладу лінії ;) (не реклама, якщо все, переавтобус)
Він кульприт.

26 зображень.

р.

Ім'я Бігера.

У процесі вакуумування було виявлено, що фільтр, приплив циклону і нібито без втрати всмоктувальної потужності, все ще закупорюється дрібним пилом і практично повністю зупиняється повітряний потік.

Перегляд фільтра

Це все в демонтажі.

Перегляд фільтра зсередини, тому він складається і не дозволяє більше повітря.

Щоб зробити каркас для нового фільтра. Займіть пляшки від 0,5 до улюбленого напою і виріжте дно. Давайте спробуємо це.

Візьміть гіпоалергенний фільтр з пилососа, який є rag і не папір :

3250Р. 3700Р.

Намагайтеся знову, подивіться в масштабі, багато разів заміряйте все, заміряйте, оцінивши де в нижній частині будуть отвори для повітряного проходу. І як переконатися, що рама не ламається.

Дякуемо! Що таке рукоділля без рукоділля? :
Ми зараз беремо банку деяких поганих таблетки : Давайте розберемо його і відрізаємо.

Намалюйте емблему чорного маркеру відомого автомобіля. Що я говорю про?
Розмітка майбутнього кадру!

Зріжте каркас акуратно гострим китайським ножем.
(Зберегти пальці!)
Ми попросимо нашу улюблену матір, щоб пришити дивний фільтр на машині.
(Всі батьки прямо зараз!)

3610Р. 4200Р.

Вишитий фільтр!

Вставте в каркас. І край згинається і приклеюється snot ... О, шкода, за допомогою китайського теплового пістолета :

р.

За допомогою того ж термоклеючого пістолета прикріплюємо отриману капелюшку до основи, попередньо знімаючи невелику сечовину, яка раніше подається як фільтр типу циклону :

Я перемістив фільтр трохи до бока, щоб я міг мати більший сміття.

Це те, що ручний фільтр тепер виглядає так, замість циклону, придуманий деякими німецькими вакуумними оцами.

Тестування нового фільтра.
Що було так брудно.

Так чистити і замовити зараз. Варто відзначити, що повітря в салоні став очищувачем, як в альпійських луках, свіжими і зволоженими як на Наддніпрянській ГЕС, так і в салоні тепер веселка і метелики ;)

Фільтр дійсно став менш забитий, коли проектування я залишила невеликий проміжок в рамі, тепер сміття з пилососом на пластах в колі :

Р

І це порівняння старого фільтра на новому, новий вже в 4 рази більше.

Я також модернізував пилосос. Розбирання і видалення зазору за допомогою 3м стрічки в 2 шари і без зняття захисної стрічки з останнього.
Виявилося так.

Ви також можете замість червоної стрічки, вставте її з тефлоновою стрічкою, щоб краще ковзати. Я не був, але я думаю, що це було пізніше :

Додано до [mergetime]1395244130[/mergetime]
Тепер насос не смоктати повітря.
Пилосос дійсно займає більше часу, щоб заблокувати фільтр і очистити його швидше, ви можете просто збити сміття і збити фільтр акуратно. Також можна мити.

Дякую всім за вашу увагу, здорове здоров'я. ;

990 Р

Джерело: