530
Син полку
Привіт, дорогі Япчани! Про нашу кохану. Я працюю в виробництві, зробіть штампи і прес-форми. Минулого року ми мали це диво.
13 фотографії
Де він прийшов, ніхто не знав. Коли він показав, він був худий, рубаний кошеня.
Ось такий ручний чоловік.
Хлопець швидко вписався в нашу сувору чоловічу команду і став універсальним фаворитом. Разом обрали ім’я, Василь.
Все почалося годування його, граючи з ним, так що Васка виросла в теплій і догляді.
Після смачного обіду.
Там навіть робоча машина не заважає героїчному сну.
Вирощена і зріла. Дослідження документації, охоронців деталей, в цілому, в ході всіх заходів на сайті.
Контроль процесу
Після зміни роботи.
Ну, чітко, він улюблений всіх співробітників, кожен вважає, що його обов'язок поділитися з ним.
Зима зовні і тому досить класна в номері. З'ясував шлях.
Це холодильна установка для EER машини, вона охолоджує RZH, і доставляється повернення тепла (вентиляційні приводи прогрівають повітря) це місце і подивіться після Vasek на нічний сон.
Це «сон полку» в нашому колективі.
Я зробив, кожен.
Джерело:
13 фотографії
Де він прийшов, ніхто не знав. Коли він показав, він був худий, рубаний кошеня.
Ось такий ручний чоловік.
Хлопець швидко вписався в нашу сувору чоловічу команду і став універсальним фаворитом. Разом обрали ім’я, Василь.
Все почалося годування його, граючи з ним, так що Васка виросла в теплій і догляді.
Після смачного обіду.
Там навіть робоча машина не заважає героїчному сну.
Вирощена і зріла. Дослідження документації, охоронців деталей, в цілому, в ході всіх заходів на сайті.
Контроль процесу
Після зміни роботи.
Ну, чітко, він улюблений всіх співробітників, кожен вважає, що його обов'язок поділитися з ним.
Зима зовні і тому досить класна в номері. З'ясував шлях.
Це холодильна установка для EER машини, вона охолоджує RZH, і доставляється повернення тепла (вентиляційні приводи прогрівають повітря) це місце і подивіться після Vasek на нічний сон.
Це «сон полку» в нашому колективі.
Я зробив, кожен.
Джерело: