Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

The японська are fucking божевільний!

Кримська прокуратура Наталія Поклонська стала зіркою японського інтернету.
посилання на новини.

За словами японської, вона виглядає як персонаж аніме.

ТОКИО, березень 19. Корр. Ісар-Тасс. Прокуратура Республіки Крим Наталія Поклонська стала відома серед користувачів японського інтернету. Відео з проведення в Сімферополі прес-конференції 33-річному начальнику прокуратури Криму дивився на японському YouTube протягом двох сотень і п'ятдесят тисяч людей, а тепер японські відправки Поклонської сповіді про любов.

«Я не розумію, що відбувається в Криму, але я обов'язково підтримую Наталю», — один з її шанувальників написав у блозі. «Для того, щоб я був готовий йти до Криму!» – зізнається ще на соцмережах.

Секрет популярності кримського прокурора є те, що вона виглядає як персонаж аніме: вона має великі очі, правильні риси обличчя, і навіть її зачіска відповідає стандартам жіночої краси в японській анімації.

Деякі японські переживають про Поклонську, зважуючи, що її робота, особливо в поточній ситуації, повинні бути дуже стресові і небезпечні. Проте, прокурор має 12-річний досвід роботи в правоохоронних органах, в тому числі участь у розслідуванні справ, пов’язаних з організованими кримінальними групами.

Джерело: