The японська are fucking божевільний!

Кримська прокуратура Наталія Поклонська стала зіркою японського інтернету.
посилання на новини.

За словами японської, вона виглядає як персонаж аніме.

ТОКИО, березень 19. Корр. Ісар-Тасс. Прокуратура Республіки Крим Наталія Поклонська стала відома серед користувачів японського інтернету. Відео з проведення в Сімферополі прес-конференції 33-річному начальнику прокуратури Криму дивився на японському YouTube протягом двох сотень і п'ятдесят тисяч людей, а тепер японські відправки Поклонської сповіді про любов.

«Я не розумію, що відбувається в Криму, але я обов'язково підтримую Наталю», — один з її шанувальників написав у блозі. «Для того, щоб я був готовий йти до Криму!» – зізнається ще на соцмережах.

Секрет популярності кримського прокурора є те, що вона виглядає як персонаж аніме: вона має великі очі, правильні риси обличчя, і навіть її зачіска відповідає стандартам жіночої краси в японській анімації.

Деякі японські переживають про Поклонську, зважуючи, що її робота, особливо в поточній ситуації, повинні бути дуже стресові і небезпечні. Проте, прокурор має 12-річний досвід роботи в правоохоронних органах, в тому числі участь у розслідуванні справ, пов’язаних з організованими кримінальними групами.

Джерело: