589
Зворотна сторона індіанців мегаполісів.
Життя індійських мегаполісів від екскурсійних маршрутів та наборів фільму Боллівуд не зданий таким щасливим і барвистим, як показано режисерами в кіно. Делі, ці дні ... Фотозвіт.
У вас буде 34 фотографії і текст.
до 1 2 3 4 5+
За нашими стандартами Індія досить брудна. Найпопулярніші сміття в Делі, як і в інших містах, є річка.
Не можна навіть побачити річку, але можна його попсувати.
Життя багатьох звичайних індіанців є тим же, що це було століття тому. Бездротовий вугільний залізо. (Чому нічого не ховати, у багатьох російських селах цей залізо використовується в цей день.)
Індійська школа автобус.
Вуличний туалет. Індійці не обтяжуються комплексами. Багато людей ходять в туалет, де вони повинні, не сором'язливі пасер-by.
Р
Деякі чоловіки впораються з невеликою потребою, розмітка. Це деякі традиції.
Сучасний комп'ютерний клуб в Делі (фото нове). Контер страйк на машинці? Хлопці я створив...
Типові сливи в Делі. Кількість населення Індії становить 1,22 млрд. Звичайне житло не вистачає для всіх.
Деякі люди приводять автомобілі під час британської колоніальності.
Р
Знімання місцевих людей не проти.
2899505
Зручна зупинка таксі, яка також має безкоштовний туалет.
Вулична перукарня.
Це дійсно страшні, командири. Крім відключення, геї маки рухаються на дорогах. Подивляючись туристів, вони швидко підіймають і починають патчувати вас на різних частинах тіла, ймовірно, з'ясовуючи наявність монет. Або ж не може.
р.
Свіжа курка. Жінка просить вільну касіру, смажені крила в барі.
Кінський транспорт, 1 корова потужність.
Дитячий садок.
Р
На вулиці можна смачно поїсти і недорого. Добре, санітарія не збирається. У цьому ресторані немає гарантії.
трафік. Чудова нагода дізнатися останні новини і дізнатися подробиці. Так само, як і в Росії.
(доб. 3)
Міська джунгля Делі з віниками проводів.
Деякі більше проводів.
Трохи більше Делі.
докладніше.
Коу є сакрою твариною в індуси. Витрата яловичини табу. Молоко корова та молочні продукти грають ключову роль у індусиських обрядах. Сюди поважають всюди – вони допускаються до пороги вулиць. В Індії вважається хорошим знаком, щоб дати корову щось їсти перед сніданком. У багатьох штатах в Індії це незаконно вбити корови, і ви можете перейти до в’язниці для вбивства або занурення корови. Історично, за рахунок заборони вживання корів, індійське суспільство розвивала систему, в якій тільки парії (один з їх нижніх ливок) їсти м'ясо забитих корів і використовували їх шкіри у виробництві шкіри.
На деяких вулицях практично немає авто.
І корови роблять трафік. Вони мають основний і зелений колір всюди.
Ще один індійський мегаполіс є Бангалор.
18+ Корів після природного (і не зовсім натурального) смерті поховані в землі.
Це все ще живий.
Якщо ви подивитеся на фоні, то є сакральне тварина, що перевіряє траву.
Я сидів на станції. й
Мумбаї (Бомбай до 1995 року) є найбільш населеним містом в Індії (15 млн. осіб). Центр розваг. Домівка для кіностудії Боллівуд, а також офісів більшості телевізійних та супутникових мереж Індії.
Я думаю, що чоловік був спійманий в середині.
Діти Мумбаї.
Я зробив ...
[next=http://ribalych.ru/2014/03/23/obratnaya-storona-indijskix-megapolisov/]
Джерело:
У вас буде 34 фотографії і текст.
до 1 2 3 4 5+
За нашими стандартами Індія досить брудна. Найпопулярніші сміття в Делі, як і в інших містах, є річка.
Не можна навіть побачити річку, але можна його попсувати.
Життя багатьох звичайних індіанців є тим же, що це було століття тому. Бездротовий вугільний залізо. (Чому нічого не ховати, у багатьох російських селах цей залізо використовується в цей день.)
Індійська школа автобус.
Вуличний туалет. Індійці не обтяжуються комплексами. Багато людей ходять в туалет, де вони повинні, не сором'язливі пасер-by.
Р
Деякі чоловіки впораються з невеликою потребою, розмітка. Це деякі традиції.
Сучасний комп'ютерний клуб в Делі (фото нове). Контер страйк на машинці? Хлопці я створив...
Типові сливи в Делі. Кількість населення Індії становить 1,22 млрд. Звичайне житло не вистачає для всіх.
Деякі люди приводять автомобілі під час британської колоніальності.
Р
Знімання місцевих людей не проти.
2899505
Зручна зупинка таксі, яка також має безкоштовний туалет.
Вулична перукарня.
Це дійсно страшні, командири. Крім відключення, геї маки рухаються на дорогах. Подивляючись туристів, вони швидко підіймають і починають патчувати вас на різних частинах тіла, ймовірно, з'ясовуючи наявність монет. Або ж не може.
р.
Свіжа курка. Жінка просить вільну касіру, смажені крила в барі.
Кінський транспорт, 1 корова потужність.
Дитячий садок.
Р
На вулиці можна смачно поїсти і недорого. Добре, санітарія не збирається. У цьому ресторані немає гарантії.
трафік. Чудова нагода дізнатися останні новини і дізнатися подробиці. Так само, як і в Росії.
(доб. 3)
Міська джунгля Делі з віниками проводів.
Деякі більше проводів.
Трохи більше Делі.
докладніше.
Коу є сакрою твариною в індуси. Витрата яловичини табу. Молоко корова та молочні продукти грають ключову роль у індусиських обрядах. Сюди поважають всюди – вони допускаються до пороги вулиць. В Індії вважається хорошим знаком, щоб дати корову щось їсти перед сніданком. У багатьох штатах в Індії це незаконно вбити корови, і ви можете перейти до в’язниці для вбивства або занурення корови. Історично, за рахунок заборони вживання корів, індійське суспільство розвивала систему, в якій тільки парії (один з їх нижніх ливок) їсти м'ясо забитих корів і використовували їх шкіри у виробництві шкіри.
На деяких вулицях практично немає авто.
І корови роблять трафік. Вони мають основний і зелений колір всюди.
Ще один індійський мегаполіс є Бангалор.
18+ Корів після природного (і не зовсім натурального) смерті поховані в землі.
Це все ще живий.
Якщо ви подивитеся на фоні, то є сакральне тварина, що перевіряє траву.
Я сидів на станції. й
Мумбаї (Бомбай до 1995 року) є найбільш населеним містом в Індії (15 млн. осіб). Центр розваг. Домівка для кіностудії Боллівуд, а також офісів більшості телевізійних та супутникових мереж Індії.
Я думаю, що чоловік був спійманий в середині.
Діти Мумбаї.
Я зробив ...
[next=http://ribalych.ru/2014/03/23/obratnaya-storona-indijskix-megapolisov/]
Джерело: