Кіт будинок.

Після того, як набридло бачити рвані шпалери і меблі, я вирішив організувати будинок для кота з елементами кіг. Крім того, є переїзд на новий хата зі свіжими шпалерами ... ; Безперечно було прийнято рішення пропиляти будинок своїми руками на власний проект, адже представлені зразки не задоволені в магазинах. Отже, є докладний фотозвіт з 30 фото, виконаних за традицією скобостреля. Будь ласка, не ламайте тему, я відмітив закінчення, не лікую занадто багато, мій перший пост! На першому фото майбутній власник квартири «Кот» імені Боніфа.

Дошка 60 мм вимірювальна близько 500 * 500 була прийнята в Leroy Schleroy і пилила до потрібного розміру.

, Україна

Ще більше в менших... До речі, я переконаний, що язик є пружиною!

Візьміть окрему частину під в'їздом...

І він п'яний з тьмяним бджолом!

Всі деталі були закріплені іншим великим інструментом Schurupovert для шурупів на дереві.

168286

Але перед перекручуванням кришки, хрін ясно, якусь дію було взято, а саме, весь фасад і інтер'єр покривається життєрадісною тканиною! :)

У зв'язку з тим, що на зв'язку...

... але тільки з одного боку ... Я покажу вам чому, але зараз...

... Boniface вирішили перевірити дах на міцність.

Тоді було час, щоб розповісти вам, що x ... Я вирішив не покривати одну сторону кришки з тканиною. Було прийнято рішення про розсипання і розпилення кіготи прямо на кришку ) Коте пізніше оцінив цю дію на найвищому рівні. Для цього береться стружка, скобрел, скелетний і трубка з найсильніших, як яйця Stallone, клей Moment.

Я сильніше. Навігація Я зрозумів, що краще пустити рядок в колі, але це було пізно.

Увімкніть стрункі фіксовані нігті, після закінчення вони витягують природно.

3610Р. 4200Р.

В кінці добре працювала.

Далі я не відчував на побутових дрібницях і в кронштейні було придбано певну партію необхідних предметів.

Я прикріпив кути так, щоб кришка була відкрита. Запитати? добре, де зручніше витирати з вовни будинок з відкритою кришкою, ніж з щільно закрученим.

Також був меблевий магніт.

Одна частина якого була закріплена на стіні будинку.

... і ще на даху ...

Так що ви можете вільно відкрити ...

р.

... і щільно закрийте (у цьому випадку кот не зможе його міцні ас всередині... випадково відкривши кришку будинку і відчуття захищеного)

Тепер робимо вежу з полицею. Блюстер береться...

... розмір якого на етикетці (і це не реклама, все було придбано в Schleroi).

Вежа також вкрита в колі з стручкою на мегаклеї.

А тканина біля основи для узгодження з фасадом будинку.

Візьміть дві ідентичні частини дошки ...

Покладаємо їх разом з шурупами (для міцності полиці, забрав дві дошки, не одну).

Поставте полку на вежу.

Габаритний зображення

По суті, ми покриваємо полицю тканиною і тільки потім прикріпимо її до вежі. Останній закріплюється викруткою і довгими шурупами до будинку (шутерами надходять зсередини будинку в основу вежі). В кінці виявилося, щоб бути гарним

Ще один кут будинку. Кіт дуже багато сподобалося, кіготи втирають, тому я дуже щасливий. Я з радістю почитаю ваші камери, повідомлення петрушки, поради та просто сумочку (ненадалі, без нього іноді) :

р.

Джерело: