656
Кіт будинок.
Після того, як набридло бачити рвані шпалери і меблі, я вирішив організувати будинок для кота з елементами кіг. Крім того, є переїзд на новий хата зі свіжими шпалерами ... ; Безперечно було прийнято рішення пропиляти будинок своїми руками на власний проект, адже представлені зразки не задоволені в магазинах. Отже, є докладний фотозвіт з 30 фото, виконаних за традицією скобостреля. Будь ласка, не ламайте тему, я відмітив закінчення, не лікую занадто багато, мій перший пост! На першому фото майбутній власник квартири «Кот» імені Боніфа.
Дошка 60 мм вимірювальна близько 500 * 500 була прийнята в Leroy Schleroy і пилила до потрібного розміру.
, Україна
Ще більше в менших... До речі, я переконаний, що язик є пружиною!
Візьміть окрему частину під в'їздом...
І він п'яний з тьмяним бджолом!
Всі деталі були закріплені іншим великим інструментом Schurupovert для шурупів на дереві.
168286
Але перед перекручуванням кришки, хрін ясно, якусь дію було взято, а саме, весь фасад і інтер'єр покривається життєрадісною тканиною! :)
У зв'язку з тим, що на зв'язку...
... але тільки з одного боку ... Я покажу вам чому, але зараз...
... Boniface вирішили перевірити дах на міцність.
Тоді було час, щоб розповісти вам, що x ... Я вирішив не покривати одну сторону кришки з тканиною. Було прийнято рішення про розсипання і розпилення кіготи прямо на кришку ) Коте пізніше оцінив цю дію на найвищому рівні. Для цього береться стружка, скобрел, скелетний і трубка з найсильніших, як яйця Stallone, клей Moment.
Я сильніше. Навігація Я зрозумів, що краще пустити рядок в колі, але це було пізно.
Увімкніть стрункі фіксовані нігті, після закінчення вони витягують природно.
3610Р. 4200Р.
В кінці добре працювала.
Далі я не відчував на побутових дрібницях і в кронштейні було придбано певну партію необхідних предметів.
Я прикріпив кути так, щоб кришка була відкрита. Запитати? добре, де зручніше витирати з вовни будинок з відкритою кришкою, ніж з щільно закрученим.
Також був меблевий магніт.
Одна частина якого була закріплена на стіні будинку.
... і ще на даху ...
Так що ви можете вільно відкрити ...
р.
... і щільно закрийте (у цьому випадку кот не зможе його міцні ас всередині... випадково відкривши кришку будинку і відчуття захищеного)
Тепер робимо вежу з полицею. Блюстер береться...
... розмір якого на етикетці (і це не реклама, все було придбано в Schleroi).
Вежа також вкрита в колі з стручкою на мегаклеї.
А тканина біля основи для узгодження з фасадом будинку.
Візьміть дві ідентичні частини дошки ...
Покладаємо їх разом з шурупами (для міцності полиці, забрав дві дошки, не одну).
Поставте полку на вежу.
Габаритний зображення
По суті, ми покриваємо полицю тканиною і тільки потім прикріпимо її до вежі. Останній закріплюється викруткою і довгими шурупами до будинку (шутерами надходять зсередини будинку в основу вежі). В кінці виявилося, щоб бути гарним
Ще один кут будинку. Кіт дуже багато сподобалося, кіготи втирають, тому я дуже щасливий. Я з радістю почитаю ваші камери, повідомлення петрушки, поради та просто сумочку (ненадалі, без нього іноді) :
р.
Джерело:
Дошка 60 мм вимірювальна близько 500 * 500 була прийнята в Leroy Schleroy і пилила до потрібного розміру.
, Україна
Ще більше в менших... До речі, я переконаний, що язик є пружиною!
Візьміть окрему частину під в'їздом...
І він п'яний з тьмяним бджолом!
Всі деталі були закріплені іншим великим інструментом Schurupovert для шурупів на дереві.
168286
Але перед перекручуванням кришки, хрін ясно, якусь дію було взято, а саме, весь фасад і інтер'єр покривається життєрадісною тканиною! :)
У зв'язку з тим, що на зв'язку...
... але тільки з одного боку ... Я покажу вам чому, але зараз...
... Boniface вирішили перевірити дах на міцність.
Тоді було час, щоб розповісти вам, що x ... Я вирішив не покривати одну сторону кришки з тканиною. Було прийнято рішення про розсипання і розпилення кіготи прямо на кришку ) Коте пізніше оцінив цю дію на найвищому рівні. Для цього береться стружка, скобрел, скелетний і трубка з найсильніших, як яйця Stallone, клей Moment.
Я сильніше. Навігація Я зрозумів, що краще пустити рядок в колі, але це було пізно.
Увімкніть стрункі фіксовані нігті, після закінчення вони витягують природно.
3610Р. 4200Р.
В кінці добре працювала.
Далі я не відчував на побутових дрібницях і в кронштейні було придбано певну партію необхідних предметів.
Я прикріпив кути так, щоб кришка була відкрита. Запитати? добре, де зручніше витирати з вовни будинок з відкритою кришкою, ніж з щільно закрученим.
Також був меблевий магніт.
Одна частина якого була закріплена на стіні будинку.
... і ще на даху ...
Так що ви можете вільно відкрити ...
р.
... і щільно закрийте (у цьому випадку кот не зможе його міцні ас всередині... випадково відкривши кришку будинку і відчуття захищеного)
Тепер робимо вежу з полицею. Блюстер береться...
... розмір якого на етикетці (і це не реклама, все було придбано в Schleroi).
Вежа також вкрита в колі з стручкою на мегаклеї.
А тканина біля основи для узгодження з фасадом будинку.
Візьміть дві ідентичні частини дошки ...
Покладаємо їх разом з шурупами (для міцності полиці, забрав дві дошки, не одну).
Поставте полку на вежу.
Габаритний зображення
По суті, ми покриваємо полицю тканиною і тільки потім прикріпимо її до вежі. Останній закріплюється викруткою і довгими шурупами до будинку (шутерами надходять зсередини будинку в основу вежі). В кінці виявилося, щоб бути гарним
Ще один кут будинку. Кіт дуже багато сподобалося, кіготи втирають, тому я дуже щасливий. Я з радістю почитаю ваші камери, повідомлення петрушки, поради та просто сумочку (ненадалі, без нього іноді) :
р.
Джерело: