Завжди готовий!

Кожен має власний Крим. Хто пам'ятає Масандра, який є гніздом Ковта? Для мене Крим в першу чергу Артек. У 1980 р. У школі вони вказували на мене з пальцем: там були один або два таких щасливих людей в країні і обдурили. Відпочинок в Артекі для нас був як літати в космос. Відповіли відмінні студенти, активісти та зразкові піонери - немає квитків на придбання. Я не був ні один, ні третій. Запрошуємо взяти участь у культурній програмі. Ось я йду.

8 вибір і текст, джерело.

У радянських часи був такий, як табір початкової діяльності. У Криму, Орлинок у Краснодарській Території та океан на Далекому Сході. Тільки найкращі з них можуть заробити квиток. Молода бавовняна підбиральники, кролики та юні герої, які врятували поросятий чоловік - це контингент цих таборів. До речі, слово-табір у моєму генеруванні асоціюється з піонерами, а не з паданими, незалежно від того, що вони говорять.

Цього року Артек святкує 90-річчя. У 1925 році на підніжжя сіро-волосатий Аю-Даг з'явилися перші піонерні намети. Тут він любив відпочивати з сином Аркадієм Гайдаром (Малехіш-Кибальчиш звідси). Відразу після рейсу Гагарін прибув у Артек. У 1979 році Брежнєв відвідав табір, а під Андроповом американською школяркою Сантана Сміт прийшов тут, хто подарував написати листа до Генерального секретаря. В рамках Великої Вітчизняної війни Артек продовжує працювати. Першим зміщенням 1941 р., разом з колективом, був евакуйований до Білокуріха в Алтай. Табір був там до перемоги.

Але були в історії «Артек» і не такі славні сторінки. Коли спілка згорнула, за деякий час табір залишився таким же "Артеком". Тоді було нове ім’я «Міжнародний дитячий центр». І коли дружини тоді президент України Єкатерина Ющенко проходив і побачила порядок на фронтовому знакі, то відразу ж прийшов замовлення з Києва: зняти відразу! На відміну від наказів Червоного Banner Labor і Friendship of Peoples з'явилися деякі піктограми Unisef. Але Київ не вистачало цього приниження. У 2009 році генеральний директор табору Борис Новожилов, пішов на голодний удар. Він протестував проти підготовки табору до банкрутства. Він також порушив громаду. Мимовільно. Вони не сплачували за чотири місяці. 8 кілометри узбережжя Артек в унікальному природному парку – це смачна фігура. Щоб перетягувати його до капсул було найважливішим завданням для «помаранчевої» потужності. Схема була дивно проста. Українська влада виступає гарантом кредитів на Артек. Лідерство кредитного табору і захоплення - відбулося грандіозне реконструкція. І як прийшов до повернення грошей, в Київській воді в роті занурився. Проведено понад 400 судових засідань. Проти захисту табору допомогло лише втручання депутатів преси та Ради. Але життя не було краще. 90% ваучерів взяли Київ. Вони мали сплатити 10 відсотків своїх зарплат і боротися з енергетичними компаніями. Реквізити банкрутства, але не зникли.

13 березня 2014 року розпочався новий час. Кримський прем’єр-міністр Сергій Аксенов оголосив про націоналізацію об’єктів, які раніше належать Україні. Артек також зробив список. Відбувся новий генеральний директор Ігор Васильович Лелі. Я пішов до гори Ведмідь (Ayu-Dag) щоб переконатися, що мій Артек не пішов.

Що це стало! І корпуси, і магнолії, і поле для багаття. Щоранку з'явилася вправа, і кожен вечір був грандіозним танцем. Світильники вогню були відображені в Чорному та Мертвому морі. Тільки Аю-Даг ще сірий і просто великий. Я пам'ятаю сльози хлопців на лінії прощання. Але досить слова.

Кемпінг готовий до зсуву. Алеї ковтають. На стадіоні працівники встановлюють нові футбольні ворота. На балконах готелю сухий нижня білизна - радники на місці. У літній період, коли сам сезон, студенти українських педагогічних університетів покликані допомогти. Три за кожний загін. Ніщо відомо зараз. Але це ще не сезон. На практиці з’являться майбутні викладачі з Москви та Санкт-Петербурга. Але найголовніше, буде діти. Маркетингове обслуговування запевняє, що в кінці квітня буде діти. Квитки вже на продаж 7 тис. грн за 21 день (близько 28 тис. рублів).

Біля табору «Сай» (знаки тут все ще в Україні – побажання Катерини Ющенко) Я бачив щось, як збитий льотний соус. Важко визнавати пам'ятник «Дружба дітей світу» Ернст Неізвецького. Пам'ятник став хостом матеріалу, з якого він був побудований. Барбаріани, щоб звільнити мідні листи з безцінною монетою. Залишається іржавний скелет. Морське вітрове відірвати будівельну сітку, розширюючи страшний гут. Сад.

Новий CEO завітав мене. Він вже був над Artek. Прийняття, так щоб говорити, бізнес. На столі є інтернет-друк. У повідомленні одного поважного агенства зауважив, що Артек буде передано в управління іншим табором - Орлинок.

Р

до Що несуть! - гучно непристойний Ігор Лелі. Артек - майно Республіки Крим! Ми не націоналізуємо табір, щоб скасувати його на Краснодарську територію. Не існує помилки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

- Ігор Васильович, в якому стані є табір? Чи можна порівняти його з Орелом?

до У нормальному стані. Звісно, за 20 років, що Крим був українським, Орлинок, і ми ще стояв. Ну, крім реконструкції, звичайно, але це просто необхідно. Але зараз ми зловимо.

- Чи приходять діти?

- Звісно! І не тільки з Росії. Там Китайська мова йде про мене. Вони будуть забронювати на постійній основі. Російські компанії показали інтерес. За місяць до першого російського зсуву залишається. Так поспішає.

Найбільш болючим питанням нашого часу є золота земля Артек. Вона майже була зрізана на дачній...

Не один отримає єдиний квадратний сантиметр Артек! Кримське майно. Період.

до У вас є діти?

- Три.

Де будуть відпочивати цього року?

- Звичайно, на Артек.

Я бачив пам'ятник «Дружба дітей світу». Або ж, що пішов з нього...

- Чи можу я звернутися до газети Ernst Unknown? Шановні друзі! Допомога відновленню пам'ятника. Він постраждав у жорсткі роки. Але це над. Про нас

Я сподіваюсь на те, що ми за нами! Як ми прогулялися вперед, вони стикалися в місці. Ми допоможемо.

Сертифікат "WG"

Міжнародний дитячий центр Artek складається з 10 окремих таборів з розвиненою інфраструктурою. Площа 216 га між горою Аю-Даг та селищем міського типу Гурзуф. Площа парку 102 га. Площа пляжу 5.85 га. Помешкання знаходиться в 1.7 км.

Під час переходу 3 500 дітей можна відпочивати тут. Більше 25,000 в рік. Є 399 будівель і споруд. З цих, 36 кімнатна будівля, 10 чотирьох, флот 196 транспортних засобів 50 з яких є автобуси. Артек має дитячий базовий готель в Сімферополі, який може вмістити 200 дітей, оздоровчий центр і медичний комплекс для 145 місць, нова школа на 1,270 місць, стадіон на 7,500 місць, 11 спортивних майданчиків, артек задоволення човна на 150 місць, яхт-клуб, два інтернет-клуби, кінотеатр, два туристичні бази в горах Кримського природного заповідника. Для дітей є 20 кіл, 5 бібліотек, студія Artekfilm. Серед 5 музеїв і постійних виставок є унікальний музей «Космос», який відкрився в 1967 році Юрієм Гагаріном. У 2000 році Artek визнано кращим дитячим центром серед 100 000 дитячих таборів з 50 країн.

Артек охороняє власну поліцейську станцію.
Всі

км

Джерело: