Після перегляду теми я вирішив створити свій пост, суть те ж саме, але вже в великих обсягах. У цьому випадку зеленню вирощують для прибутку в теплиці.
Тут буде 53 фотографії.
Є 3 теплиці цього плану.
Теплиці покриті плівкою, але фото не зберігається. Зніміть землю, зробіть гребінець.
Ми беремо бант з підвалу і починаємо посадку. По дорозі також вирощуються ріпи для посадки.
Сісти вниз.
Сади
Продовжити) Enet повільний, сори
Додано до [mergetime]1395669802[/mergetime]
Як видно цибулю і червоний і звичайний
Приправа і сидячи, процес не швидко, як це може здатися на перший погляд.
Зібрано мій батько.
Великий
Ми проводимо цибулю, воду, закрийте, включаємо на опалення вночі, відключаємо протягом дня, так як вже прогріваємо сонце під плівкою. Переходимо в наступну теплицю і готуємо ряди.
Виготовлення рядків
Ось тут... думав цибулю? але ні, radish! має бути сорт...
Вода
Перші поливи в ручному поливі, так як грунт пухкий і після насоса всі насіння змивають.
Ми закриваємо і йдемо на третій парник. Поки ми готуємо землю в третій теплиці, ми розглянемо в першу чергу? На лівій під дугами томатної розсади, яка буде жити в цій теплиці після цибулі ...
Спроути розбиття через ...
Краса ...
Давайте подивимося на ... Поза «Ложки» До речі, в момент висадки першої теплиці на вулиці в серединіберезня і лежачи снігопади, і засмагаємо в шортах)
пухкі
У третьому парнику вона просувається, щоб говорити, каркас залізних труб, посередині нічого не заважає.
Ми працюємо.
Почнемо зі Старим планом, і ми почнемо з першого...
Р
Ми продаємо пару тижнів, немає нічого цікавого, поливу і вентиляції.
Він зручний, практично готовий чистити.
409743
Третя теплиця, так як не було достатньо цибулі для висадки, половина сівби радувати ...
Різні рівні довга ручка, це спеціально очікуваний час, але якщо він підходить всім в часі буде ата.
Такий апарат поливається, коли цибулю бере корінь і земля ущільнюється в редискі.
Радіш росте
Закрити
Як вирізати цибулю, колега вже показала вас, тому я не буду, навантажувати в ящики і на вагах, повісити в пучки кілограмів і грамів 50-70 за «повчання».
Поклоніння.
Скільки коштує?
Завантаження.
Завантаження.
Ось як ми навантажуємо... це відбувається.
Так, до речі, що було захоплено на цьому фото було зроблено 500 кг.
Відходи виробництва
Після тижня очищення в теплиці залишається...
Помідори виростають занадто)
Як працює веселка?!
О, вона червона! До речі, редиски садові голландські сорти, особливо для телят
Фото готової редиски не знайдено, тому за словами, промивають, зроблені в пучках 12-13 речей, завантажені в мішки 100 пучків, завантажуються в автомобіль і на продаж.
Більше фотографій.
Більше фото теплиці
Це диво нагріває приміщення, працює на газі.
Я закінчив. Після збирання цибулі і редисків, це час для кропу, петрушки, олівець, помідорів, картоплі, цибулі для висадки наступного року, а також птахівних свиней, але це абсолютно інша історія, за результатами я можу зробити ще одну фото до кінця червня і розмістити нову пост. Добрий вечір, кожен, їсти зелень.
P.S. Вирощується тільки натуральний продукт, хімія 0, і практично сім'єю 4 осіб.
Джерело: http://