Богач-бедняк

Я не чув нічого від нашого президента. З того, як він дав другу прес-конференцію Ростова: він вийшов з обличчям інкубуса, читати, як завжди зробив помилку за Фрейдом, текст, написаний без душі, і пішов ніде, даючи журналістам не шанс запитати питання.
Вони кажуть, що він має будинок на Рублівці. Чи купили заздалегідь, або звісно, після законного рейсу, коли його автомобіль був знятий поза і почервоний всередині.
Шукаю відео нашого колишнього батька народної поїздки, я не міг знайти слова, щоб передати почуття розпаду, що перевели мене. Уявіть, що ви раптом піднімаєте руку в декомп'ютери з птахами. Або покусити яблуко, під блискучою шкірою якої гниться і гною. Так грубо.
Я розумію, що психологія людини, яка виросла від кримінального пулу гірничого міста до президенції відрізняється від звичайного. Не кожен може піти таким чином. Як правило, люди, які знизилися знизу, дуже сильні особистості. Перериваючи долю, сльозивши дорогу до успіху з горла життя після двох прогулянок в зону, це, джентльмен, не всі. Ви знаєте, коли все відбулося на Майдані, я боївся, що Янукович покаже персонажа. А свого роду смертельного визначення вуличного бійця, який «на крайній» витягне за собою заточування або домашня бочка з кишені, а потім ... Далі, як це повинно бути: хто і хто.

Я думаю, що хіппери на інститутській були однаковими саморобними гарматами, але президент використовувався не з хрящого бажання виграти, але з страху і розпаду, і це абсолютно різні речі.
Він вже замислювався про те, як запустити. Як оформити готівку? Чи можна приймати улюблені вази на нове місце? Де взяти золоті бари і монети? Що ще можна привезти? Вам доведеться бігти далеко, протягом тривалого часу. Може бути назавжди.
Демонстраційний відео - сумки, валізи, коробки. Експорт лоту, розкидані, подаровані порожнечками ...
Микола, як ви будете царем? Яр бі сало з сало з сало, а потім ми будемо вкрасти сотні рубців в цьому гречці!
Психологія мангару, який раптом отримав можливість прийняти все, що він може досягти. Хлопчик, який не схожий на дитину. Хто в сім'ї не отримав навіть дешевих цукерок, не кажучи вже про абсолютно непристойний помаранчевий - за історіями сусідів, родина Януковича проживала дуже бідною - вирішив виграти за все. Не можна вилікувати це - це спосіб мислення живий. Людина, яка має психологію мангару, залишається бідною, незалежно від того, скільки грошей він має в кінці. Він мало тому, що він не має, але оскільки його кінцева мета є володінням. Тартуф? Плюшевий? Не знаю. Але використовувати ресурси всієї країни не для того, щоб стати найбільш потужними або найвідомішими (навколо є деяка мета?), але для того, щоб підхопити її банально - необхідно мати особливу майстерність.
Він був один раз покараний для зняття капелюха. До банального холігана, буффало gop stop. Хлопці зростали і зробили хмелю на всю країну. Я думав, що я мав непристойність, але вона була різною.
У Ростові він був одягнений в дорогий костюм, я не фахівець, але, як, від Briony. Вони кажуть, що він любить острів шкіряні взуття. Але він дивився непогано, якби він був одягнений з чужого плеча. Людина не в своєму місці, всі ці роки - не в своєму місці. Завгар стелить паливо. Усі права, давайте у вас околиця bonza витягувати домашні блювотні конверти. Як він потрапив до вершини? Як отримати там? Або, щоб поставити його ще один спосіб, який допоміг йому піднятися вгору?
Я чув багато версій про такі крила, ніхто з них не зробив Великого брата. Допомогло зробити по-справжньому захоплюючу кар’єру. Але людина, яка приймає таку допомогу, ніколи не буде повністю незалежною в прийнятті рішень. Визначені вічні важелі управління.
Ви можете одягатися так само, як вам подобається в дорогий одяг, збирати золоті бари, побудувати власні каплиці з подарунковими реліквами, але завжди залишаються маленькими копніками.
П'ятий копник використовувався для позначення бажаної формули - він запросив Великого Брату на країну він робиться. Виконавці, танцюючі. Вже усвідомлення того, що це не впливає на все. Ніщо не може навіть руйнувати його, нехай тільки зафіксувати його. Підставка, що зображує значення, небажаний гість у Ростов-події, зробив смарт обличчя, і він сам... Він знову зрадився – його партія, його складові, його дружини – дуже захват знаменитої космонавти, з якою почався бурхливий підйом до влади.
Я дивлю те, що хто проголосував за нього в останні вибори, коли вони дивилися, що вони були вкрадені в своїх мішках. Будь-які питання? Чи не було ніяких питань від тих, хто пішов на проросійські мітинги в тих містах, які зробили цей президент? Донецьк, Луганськ, Харків, Одеса, Миколаїв, Херсон, Запоріжжя? Ніщо стало ясно? Ніщо не ламається? Він допомагає зараз. Це для нього і його команди! Не все було взято з вас, не повністю використовується. Ви також можете надати вам по батькові, який захистить вас. Хто? Від кого, хто придбав себе будинок на Рублевці і чекає на момент, щоб прийняти рева? Повернутися до вас, вже висаджувати намісником Малої російської губернії та крадіжки? Чому потрібна земля без його суб'єктів?
У світі було багато диктаторів, а деякі з них були переповнені. Не всі, хто втратив теплі стільці, пережили муфту, але ті, хто знайшов себе у вигнанні, завжди мріяли про повернення. І вони завжди були прихильники. Є ті, хто любить копати, є ті, хто вважає, що всі сили надходять від Бога. Є ті, хто не потребує свободи, вони потребують стабільності.
Багато людей, які можуть уявити.
Так сидить в с. рубль, цар втекти з перерозподілу чефця, сидячи і чекає на момент повернення.
І він повернеться, якщо люди не отримують розумного. Він не повернеться, у супроводі Великого брата, який сніться і бачить, як нас укорочують. Крим вже не існує, але в Україні все ще багато підійде російській економіці. Він повернеться з активною участю п'ятого стовпчика, який зараз намагається відкрити ворота для нього. Відшкодування втрат на фермі. Злий, сердитися, вирокливий, приниження.
І тоді я не заздрю всіх нас.
English, Українська, Français...