1311
Металеві фігури та їх тіньові картини грецького художника
Theodosio Sectio Aurea є грецьким художником, який створює дивовижні тіні картини. Спочатку він розробляє монтаж з металу, а потім висвітлює його з певного кута. І поки є джерело світла, неможливо зрозуміти, що майстер хоче показати.
Він і вона
Український
Безкінцевий привід
Я натхненний шедеврами Пікассо, Леонардо Да Вінчі, Мікеланджело. Вони генії свого роду, і я навчаю з них працювати з обсягами, формою, простором. І найголовніше, з почуттям краси.
Вітрівський чоловік
Гіоргіо де Чиріко
Любов в місяць
Автор продає свої скульптури на онлайн-торгах, і вони досить дорогі. Однак слід очікувати: так багато роботи надягають в розміри фітинги і форми, і все це створюється буквально сліпо.
масаж
Охорона дерева
Танець.
На додаток до інсталяцій, майстер фарбує картини, поєднуючи різні техніки, але воліє ручку і олівцем.
р.
есмеральда
Він і вона
Український
Безкінцевий привід
Я натхненний шедеврами Пікассо, Леонардо Да Вінчі, Мікеланджело. Вони генії свого роду, і я навчаю з них працювати з обсягами, формою, простором. І найголовніше, з почуттям краси.
Вітрівський чоловік
Гіоргіо де Чиріко
Любов в місяць
Автор продає свої скульптури на онлайн-торгах, і вони досить дорогі. Однак слід очікувати: так багато роботи надягають в розміри фітинги і форми, і все це створюється буквально сліпо.
масаж
Охорона дерева
Танець.
На додаток до інсталяцій, майстер фарбує картини, поєднуючи різні техніки, але воліє ручку і олівцем.
р.
есмеральда