Я не хочу, щоб поділитися країною з мавпами!

Таке прощання слів до Росії, викинувши один раз і для всіх, щоб залишити країну, - сказав відомий телеведучий Володимир Познер.
Вирішивши залишити Росію, не бажаєте «пошукати його з мавпами», відомий тележурналіст Володимир Познер зробив прощання.
«Що відомо, що я атеїст і я вірю в те, що прийшли з мавпи. З тієї ж форми, яка трудова і знання зробила чоловіка. Я вірю, що вони були створені Богом. А ті, хто походився на «російських маршах» з символами нації, в той час як кожна хвилина переплітає себе з ознакою хадфатера і тримає іконки в руках, ймовірно, вірять це. І так вони починають шукати більше і більше, як мавпи. Вони мають довгий шлях до еволюції. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Але я старик. Кожен забув, що я 78 років. На жаль, я не маю часу чекати, що довго. Так що я говорю, «Чи ви все, я бачу тебе наступного неділі, як зазвичай і говорити про це». Це буде моя фінальна програма, перш ніж залишити для Парижа. Я не хочу, щоб поділитися країною з мавпами. Це зараз! - сказав Поснер.