Електронний ринок бреї в Африці

Так, ви не чули електронні ринки Африки, ви можете знайти дуже рідкісні та цікаві електронні копії. У цій пошті я покажу вам найбільш поширені електронні та стільникові відділення в Африці. Як правило, всі африканські телефони мають гідну камеру для багатьох мегапікселів, обов'язковий варіант для установки 2 sim карт, інтернету і звичайно, незважаючи на встановлені кнопки - екран з популярним африканським сенсорним екраном. Навіть найстаріші Nokias мають власний сенсорний екран, який є прохолодним і модним в Африці.

Торговий центр з гучною африканською назвою - "Hello"

Поруч з торговими центрами в Африці є інтенсивним продажем електроніки з ОАЕ та Китаю

Р

Тут ви можете знайти практично все від китайського мобільного телефону до американського планшета.

Р

І, звичайно, вони продають весь світ з Дубаю. Бар'єри літати в Дубай і купити товари для продажу, рейс з Африки в Дубай коштує копійки.

Це стружка. Без торгівлі, ви смоктати африканськими стандартами.

Bloggers від Омськ прийшов до мене, вони знайшли новий мобільний телефон Nokia від фільму The Matrix. Відчуйте себе як Neo і відчуйте всіх шармів 2 SIM-карт, вбудованої камери і потужного процесора в разі рідкісної Nokia - варто платити лише 30 bucks. Такий прохолодний телефон в такому прохолодному випадку і за такі гроші можна купити тільки в Африці.

Ми починаємо роботу. Цей процес є неприємний. Ми хочемо 20 американських доларів. трейдер від Gabon хоче $28.

Тут багато рідних і лівих кришок. Є навіть дуже рідкісні речі.

Вартість клавіатури Mac близько 20 bucks, міні-максами - 30 bucks, Beats навушники - від 20 Баку.

Р

Найдорожчі в Африці цифрові та SLR камери, телевізори, ноутбуки.

Ігрова станція 2 витрати 200 bucks. Кожна африканська сім'я має Playstation, їх улюблена гра є футбол і автогони. HP ноутбук є найпростішим в Африці витрати - від 700 bucks, жорсткий диск на ноутбуці - 250 bucks. Ви відчуваєте високі ціни на комп'ютерне обладнання? Це Африка. Ось Porsche Cayenne 3.2 S коштує 30 тис. дол., і простий LCD телевізор Samsung 5 тис.

В Африці дуже популярний від мобільних — Blackberry та HTS, iPhone та всіх продуктів Apple популярні тільки серед іноземців.

р.

Є композити і струби. У Африці вони люблять рапс і всілякі голосні танці у дворі.

Фотографія в африканській мові викликає подвійне почуття. З одного боку, це дуже дорого, з іншого боку, кожен пропонує купити камеру за хороші гроші. Коротко, фотографи в Африці з голодом не будуть втрачені, тут можна продати найдешевше дзеркало за двома цінами. Наприклад, тушки Nikon 1100 D в Африка витрати від 1700 доларів, D 7000 - це навіть страшно уявити, скільки тисяч, про мій Санон Марк зазвичай мовчить.

Джерело: novikovski.livejournal.com