Чи буде Бог або збіг?

Кожен має цікаві і невибагливі збіги в житті, але як кажуть, нещасні випадки не випадково. Тексти пісень, а це означає: Я віра, і тепер моя віра зміцнюється.
У Москві відбувся страшний снігопад. І на тиждень тому я змінив шини на літні шини, адже все вказувало до приїзду весни. Відчував, що поведінка автомобіля не так впевнена, як на походах - але толерантна. Земельна ділянка на невеликому бетоні була надзвичайно безкоштовною і посунула газ. Швидкість - cruising-120 км/год, порожня дорога, а ас вантажівки з написом «Магніт» з'явилася перед.
Я вирішив перезапустити! Для того, щоб переконатися, що я перезавантажив вантажівку без створення аварійної ситуації, я подивився в дзеркало заднього огляду і раптом... Хто! Підшипник великого діаметра літає з під мій автомобіль! Їзда по дорозі і літати в кисть. Я різко уповільнює і збиваючи вниз. На боці дороги я починав піти назад і на свіжому снігу я відстежу, де вона злетіла. Я перезапускав портер, потім ще 10-15 автомобілів – що дуже дратує мене – тому що я вже могла бути перед вантажівкою, і тепер зламався – і кожен збирається, і я в надзвичайній ситуації. Я знайшов цей підшипник, і це не ебать підшипник. Я фотографую це і відправляю його на мій майстер, запитуючи:
-Сан, я отримав це на трекі, що це?
Не існує відповіді на довгий час і я переконався, що не існує витоку рідини, зовнішнього пошкодження теж, я покажу ліву чергу.
Прискорення-50, 70, 90 і різко гальмівний до підлоги !!! - Зброя трафіку!! Я, добре, ми стоячи протягом півгодини, 40 хвилин, ми починаємо рух і я бачу, що є деякі види брудної аварії попереду ...
Не обмежується моїм сюрпризом: - Портер, не вдається впоратися з контролем після першого слайда, що в'яжеться на машині Magnetov! - Каюта знаходиться в турмолі, водій не може бути досягнутий - очевидно, вони зрізають залізо-гест!!! Я запитав людей, які припинили роботу? Але чоловіки вже називають Гайанами і рятувальники.
Перша думка:
Право! Фах! У своєму місці може бути мені - якщо не для цього запасна частина!!! Просто переїзд, виклик на мобільний від Саші від сервісу.
- Привіт, Вов, Я дивився на вашу картину, ви змінили ваші колеса?
- Так, тиждень тому!
-В короткий - це те, що платформа від гідравлічного джека, яка в шинах використовують ... Не пропустіть! Не хвилюйтеся! й
Я можу почути Саша посміхаючи на телефоні.
Але як вона вийшла на дно?! Таємниця...

Джерело: pryf.livejournal.com