Балансування на краю

EnglishDeutschPусский简体中文中國傳統EspañolالعربيةFrançaisελληνικάDanskАнглійскаябългарскиCatalàČeskýEestiSuomiGaeilgeहिन्दीHrvatskiMagyarIndonesiaIcelandicItalianoעברי日本の한국의LietuvosLatvijasмакедонскиMalayMaltiNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânescSlovenskýSlovenskiShqiptarCрпскиSvenskaไทยTürkçeYкраїнськийTiếng việtייִדישKiswahili Все це знімає на камеру, прикріплену до ноги.

Балансування на краю

Балансування на краю

«Коли ви робите підказку, потрібно орієнтуватися на землю до очей, щоб зберегти баланс. Якщо грунт знаходиться поруч, великий, але я повинен дивитися від великої висоти, тому я намагаюся заблокувати в голову те, що грунт багато метрів.

6698834

«Це більше психологічного завдання – потрібно орієнтуватися на те, що ви робите, а не що може статися. й

03039, Україна

Скотт вже стояв на своїх руках на будівлях в трьох різних країнах – Великобританії, Китаї та Індії.
Скотт прокоментував свої трюки на 20-поверховій будівлі в Делі, Індія. Ми були в Індії і я думав, "Чому не?" Тексти пісень, а це означає: Це був страшний, але я впевнений в моєму тілі і в якому я можу зробити. й

Балансування на краю

«Кріплення було більш технічним, оскільки паркан не був ширшим, ніж мій великий палець». Крім того, якщо я загинув, то я, ймовірно, загинув мене через цей скандал.

Балансування на краю р.

Балансування на краю р.

Скотт також відвідав Китай, а саме Шанхай, де він балансував на даху 40-поверхового хмарочосу на висоті 146 м.

Балансування на краю

Я знав, що я можу зробити без нього. Мати Скотта так боїться сина «хобі», що вона відмовляється дивитися на фотографії і відео сина, взяті під час екстремальних експериментів.

9953427 (доб. 3)

Вона була дійсно засмічена, коли я показала її перше відео, тому я припинив це, я маю на увазі, показуючи її відео.

Балансування на краю

Скотт був практикуючим франчайзингом, оскільки він був 15, і він навіть почав в кіно The New Spider-Man.

Балансування на краю

«Так, поранений. Розтягуючи зв'язки плеча, але це більше травм від монотонного повторення однакових рухів, ніж з осені. й
Моя найсерйозна травма була розтягнена щиколотка, коли я з'являвся невдало на маті під час прем'єри фільму. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. й

7475825

Джерело: www.mirror.co.uk