Чому люди люблять читати

Сьогодні я хотів би розповісти вам про книги, або любов їх читання. Адже не дарма, що говорять про те, що читання є одним з найважливіших засобів формування особистості і найважливішого стану формування психічних здібностей. Ось кілька лапок про любов до читання. Найсучасніші діти думають у фотографіях замість тексту. Я чув, що життя є гарним, але я віддаю перевагу читати. 浜у 涓 蹇

Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що ваш біль і жир безпрецедентний в історії світу, а потім ви читаєте книгу. 浜у 涓 蹇

709561

Слова, як і рентгенівські промені: якщо ви використовуєте їх правильно, вони підуть через що-небудь. Коли ви читаєте, ви з пірсингом. 浜у 涓 蹇

Я думаю, що телебачення добре підходить для освіти. Щоразу хтось перетворюється на телевізор, перейде в інший номер і прочитав книгу. 浜у 涓 蹇

Тексти пісень, а це означає: Я не вірю в магію, яка знаходиться в моїй книзі. Але я вірю, що щось дійсно магічне може статися, коли ви читаєте хорошу книгу. й

, Україна

Я думаю, що ми повинні лише читати книги, які прикуси і створять нас. й Франз Кафка

Якщо ви хочете дізнатися когось, подивіться на те, що вони читають і як вони читають.

Світ був створений для читання. й

Читання до розуму, що вправа до тіла. 浜у 涓 蹇

Парадокс читання полягає в тому, що він бере нас від реальності, щоб заповнити реальність з значенням. 浜у 涓 蹇

Читати його. Читати його. Читати його. Не прочитайте одну книгу. Читати різні книги різних авторів – це єдиний спосіб, який ви можете розвивати власний стиль. Р.Л. Стейн

Література – найприємніший спосіб ігнорувати життя. 浜у 涓 蹇

Читання може бути небезпечною. й Діане Setterfield

р.

Читання – це єдиний засіб, за допомогою якого ми можемо ковзати в іншу шкіру, інший голос, інша душа. й Джойце Кароль Оати

Якщо у вас немає книг, не спати їх. 浜у 涓 蹇

Набуваючи звички читання, ви побудуєте притулок для себе практично всіх страждань життя. 浜у 涓 蹇

Дуже багато людей, в тому числі себе, краще про книгу. й Джейн Посмішка

Не довіряйте когось, хто не приносить книгу. 浜у 涓 蹇

Що ви читаєте, зміните вас. 浜у 涓 蹇

40515816

Книги - літак і поїзд і дорога. Вони напрямку і маршрут. Вони будинки. й Анна Кучер

Читання схоже на мислення, промені, розмови з другом, висловлюючи думки, слухаючи інші ідеї, насолоджуючись музикою, дивлячись на красивий краєвид і ходьба по пляжу. 浜у 涓 蹇

Класика - це книга, яка ніколи не завершує те, що вона повинна сказати. 浜у 涓 蹇

Я ніколи не сподобалося читання, поки я зрозумів, що я втратив цю здатність. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не любить дихання. 浜у 涓 蹇

Зробіть свій власний блюз. Таким чином, ви можете читати слова та слова, які ви застрягли і викрали. Ральф Emerson

доб. 2

Коли ви навчитеся читати, ви отримаєте безкоштовно назавжди. 浜у 涓 蹇

Читання книг разом із тим прив'язує людей ближче, ніж платити кредит разом. й Януш Віснявський

, Україна

Книжки є унікальною переносною магією. 浜у 涓 蹇

р.

Немає чашки чаю досить великий в світі і немає книги досить довго, щоб задовольнити мене. 浜у 涓 蹇

Іноді, після читання книги, ви стаєте заповненими дивним еввангельським євразом – ви думаєте, що зруйнований світ не буде разом з шардами до тих пір, поки кожен живе читати цю книгу теж. й

Я завжди любила книги, які я прочитав, коли я хворий в ліжку. 浜у 涓 蹇

Чинник живе тисячі життів перед тим, як він гине. Хто ніколи не читає лише одне. 浜у 涓 蹇

р.

Ми знаємо, що ми не тільки. 浜у 涓 蹇

Книги для людей, які хочуть бути куди-небудь ще. й Марк Твайн

368576 Перегляди

Джерело: www.adme.ru