Квіти, безумовно, не варіант. З сучасним розвитком сільськогосподарської галузі і логістики тюльпани в березні не здивують всіх. Це все!
Ваша жінка вдячна одержувачу букету, поставивши в сторону і продовжуємо виглядати досить сумнівно. Як, де є головний подарунок?
Так ми повинні підготуватися. Краще заздалегідь. Вже зараз!
р.
Наприклад, ви можете зробити подарунок, який симетричний до того, що ви отримали. Для того, щоб покласти його менш схильним, як ви, і нам!
Deodorant - парфумерія.
Листівка - глянцевий журнал.
Когнак - martini і цукерки з лікером.
Шкарпетки – плаття.
Тепле коло - французький набір.
Набір для різання риби - це набір для різання риби.
Помітьте, що майже завжди подарунок жінці буде дорожче. Це нормально. Жінки, як правило, мають високу самооцінку, і вони впевнені, що вони можуть і повинні витрачати багато грошей на них.
Навколо три роки казка приходить до них і розповідає, що вони не тільки дівчата, але принцеси. Це реально!
Тому не кожна жінка буде задоволена всім побутовим посудом. (Для заборони надання фіксатора або валика, це просто небезпечний!)
Необхідно розслабити зв'язки, які затримують уяву.
Ми беремо глобальний підхід. Ми обираємо подарунок на основі чого хоче жінка в принципі.
Зрозуміло, Вікіпедія не відповідає цьому горіння і завжди актуальним питанням.
Коли ви молодий, дивний, псує і наївний, спокусив запитати, щоб говорити, в лобі. Але у відповідь жінка таємничо посміхається, лебідки, зітхає благно і гнійники, говорячи «чуй себе!».
Я, будучи чоловіком не легко! Вирушайте і розкрутіть ті напіввнуендои, лебідки і грини! Або, як мій батько-в-право каже: «Для чоловіка не дасть нікому!»
Але нехай намагатися вгадати.
Проксимус
По-перше, жінка хоче справжнього чоловіка. Немає того, що він буде сперечатися з цим.
Спочатку образ пов'язаний з королівським походженням, разом з можливістю контролю білого коня. Коли жінка отримує смарт, вона усвідомлює, що вона потребує розумних, міцних і заможливих. Ну, скажімо, як Justin Timberlake, кожен у хлопчикових гуртах або будь-якому персонажі Twilight.
В цілому ви можете подарувати жінці справжній чоловік. Є, дійсно, деякі зручності. Реальні чоловіки недостатньо. Як правило, вони не достатньо для всіх і найнадійніших матраців, ганчі, козаків та інших валідних представників сильної статі.
З іншого боку, ви даєте жінці Тауму або Путіну, і вони не можуть знати. Або навіть проти неї. Тоді жінка буде згасати, і це не можна.
А критерії реальної людини дуже розмиті. Можливо, ваша конкретна жінка не потребує альфа-мачо, але проста і домашня статистика. Не можна вгадати.
Тримати.
Кожна жінка хоче відпочивати. Визначено, що найбільш неприпустимий непристойний непристойний, що витертий в Мальдівах, рясно перетворюється в сповіді любові і пристрасті. Але тут немає економії. Дача біля берези, намет в Криму, затишний берег Лаптевського моря - все це не підходить! Обов'язково отримайте квиток. Він знаходиться в районі жіночого себе, де написано сценарій про принцесу.
Балі, Багами, Сейшельські острови, Ібіца, Фіджі – так!
Мінське море, санаторій "Золота Кокерель", будь-які ліжка - це не!
По-третє, жінки люблять все пишно. Хутрі пальто - мрія багатьох красивих леді. Манто, наполовину козять добре, теж. Як мінімум капелюх! Так, я розумію, що це ще дорого, якщо хутряний продукт не буффало. Але ви потурбуєте про жінку, не знаєте?
Якщо фінанси не дозволяють перетворюватися на всіх, купуйте її хутряні тварини і пообіцяти, коли вона виростає, ви зробите хутро пальто. Жінки падають на все мило і прикріплюються до дрібних тварин, як до їх родичів. Неймовірно, що вона візьме шиншил для переробки. Таким чином, замість того, щоб їхати на сноу королева, можна зробити з пуним кошеням.
В цілому схильність жінок до мімішу (наскільки вже таке слово?) є запорукою успіху!
На додаток до кошеня, це можуть бути пластини, банки для сипучих, джугів, собак, гній, шарфи, собаки в гнійках і шарфах ...
Правда, не кожен чоловік зрозуміє, що з усіх цієї кераміки милий, і що так, залити суп. Це легко випити волосся. І зателефонуйте іншій жінці, щоб допомогти вибрати подарунок для головної. Це створює неоднозначну ситуацію, яка може відхиляти як жінок. І ви не будете лівими.
Жінка запам'ятає подарунок пізніше!
Ювелірні вироби Це те, що будь-який лід може плавати! Золото і діаманти - це все можливе. Наче день народження повітряна куля. Не можна сумувати, коли вони мають намисто з рубінами! Але цей подарунок має той же недолік, як яхта або автомобіль. Він дорогий. Неймовірно, що ваша жінка буде щаслива, якщо ви, представивши витончену оксамитову коробку, скажете з гідністю: «Хоне, візьміть цей скромний подарунок». Купити квартиру в Смолевичах!
Ви йдете. Я начеркував варіанти.
І все це серйозне тільки в певній мірі (хоча ви не можете гарантувати, що хтось має це все).
Яка жінка хоче бути коханою. Справжня любов. І все, що виходить з неї.
р.
Він хоче пристрасть і тепла зрілих, стійких відносин. Він хоче забезпечити надійний захист і захист. Він хоче, щоб дитина сміється. Він хоче ніжного ураження. Вона хоче романтики, чи це текстове повідомлення або короткий виклик посередині дня, просто сказати, "Я люблю тебе". Жінка бажає уваги. До її радості і її сльози. Так ви можете поділитися і зрозуміти як. Або просто бути навколо.
Що хоче жінка?
Я не думаю, що вона дійсно знає. Що подарувати. Але тільки з цілого його великого чоловічого душі! І з любов'ю. Звісно з любов'ю. Що робити жінки.