Naomi Campbell коментує, що вона хоче мати дитину

Supermodel Naomi Campbell показав, що вона хоче бути мамою. У інтерв'ю з Нью-Йоркською радіостанцією СіріусСМ, Campbell розповів дизайнер моди Діана фон Фуртенберг, що вона стане матір'ю навіть якщо вона не знаходить ідеального чоловіка:

«Я в вік, де я знаю, що я хочу мати дитину. Неважливо, якщо у мене є людина або ні. Я хочу для себе, — сказав він

Наомі та Діане фон Фуртенберг

Наомі на радіостанції SiriusXM

Наомі був живий, так як вона зламала свого дружця Владислава Дороніна, який віддався довго.

Це не перший раз Naomi думав про те, що має дитину. У 2008 році вона виявила, що вона була безпліддя через кісти, вона повинна була видалити. Вона сказала, що вона не може мати дітей до березня.

«Щоб зараз все в волі Господнього. Я хотів би мати сім'ю.
Невідомо, як Наомі б хотіли б мати дитину. Ймовірно вона, як багато відомих матерів, вирішить прийняти дитину з дисфункційної та під розвиненою країною.

Р

Новий образ моделі

Наомі також говорили про проблеми анорексії в моделювальному бізнесі:

«Одно не може звинувачувати у моделювальному бізнесі бажання цього типу жіночого фігури. Питання харчування дуже ніжний для мене. Я трохи нерва, коли я говорю про це, тому що у всіх 28 років моєї кар'єри, модний дизайнер коли-небудь сказав мені, "Діти на дієті, схуднути. й
«Ви повинні бути відповідальними тільки для ваших дій. Так, якщо ви вирішили не їсти, бо Бог, це ваш бізнес. й