«Чи ж вона борода? Проект Лос-Анджелеса

Творча пара в Лос-Анджелесі Pierce і Stacey Tiot, радує своєю новинкою і оригінальністю.

Я знаю багато жінок, які люблять чоловічу бороду, тому ми створили цей проект під назвою Як можна носити? І ось ми йдемо! Ми просто встигли взяти фотографії. Люккілько, мій Стицей не розуміє чоловіка.

Підшипники та зубні пасти

5696634

Підшипники та іграшки

Підшипник і брита

Підшипники і олівці

На жаль, це буквально складно перевести фразу російською мовою, адже в англійській мові слово бородка означає як «гард» і слово «білий» в пасивній заставі, тобто в цьому контексті «знімається». І фраза Чи вона борода звучить два: «Чи не носимо?» і «Це буде борода?

Підшипники і парасольки для коктейлів

Підшипники і цукерки

Підшипник і локшина

Підшипник і льодяник

Ведмеді і бавовняні тампони

П'єрце збивання пострілів іноді просто шокує. Що таке Пірса знос на волосся його бороди?

Підшипник і мастика

Підшипники і молюски

7848353

Підшипники і ножиці

Підшипники і гребінці

Подивляємо речі на моєму боді, чим більше повідомлення ми вносимо на фотографію. Якщо ви любите чоловіка, полюбите все, що він зношує, його борода і що він зношує. Що це?
,00 Р

Підшипник і матчі

р.

Підшипники і соломи

р.

Підшипники і кульки

П'єрце дружина, Сентацей, фотограф, вона 28. П'єрце – 27, арт-директор рекламного агентства. Чому б не було такої креативної пари створюють веселі сімейні проекти? Ідеї для прикраси бороди з'являються щодня. Пара накопичила понад сотні фото і кілька відеороликів.

Відео з "Ведмеді і рукавиці":