Супермоделями 90-х років готують спільний проект

Супермоделями 90-х років стали відкриття в світі моди і багато іншого стверджують, що ніхто не здатний повторювати свій приголомшливий успіх.

У ранковому шоу на CBS, Naomi Campbell, Black panther і Modeling icon, розповів про те, як змінилися ставлення до супермоделей:

Я зустрілася з деякими дивовижними дівчатами в той час, і я думаю, що це буде важко, щоб отримати їх знову.

Ми говоримо про Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista і пізніше приєдналися до них Stephanie Seymour, Kate Moss і Claudia Schiffer.

Це був чудовий час, час чудових дизайнерів. Ми співпрацюємо з Gianni Versace, Azzedine Alaya, Mark Jacobs, Calvin Klein.

Тим не менш, не списайте ці красуні перед часом. Наомі продемонстрував, що ми незабаром зможемо побачити всі ці вікові жінки разом з таємничим новим проектом.

Ми працюємо зараз і протягом декількох тижнів ми знаємо про наш новий проект. Я не можу сказати, що саме ми готуємо. Але це тепле, сонячне місце на воді. й

Ми вже потурбували, і єдине, що залишилося, щоб чекати. Я сподіваюся 90-х не розчарує!