20 поцелуєв от незнаком

Грузинський фотограф Татя Пильєва збирає фотографії людей, які поцікавилися один одному вперше.

Я не схожий на міф, що люди поцілунають тільки тоді, коли вони знають один одного. Що не існує спонтанного хірурга поцілунати один одному, наприклад, після довгої розмови в соцмережах, на першій дати. Це 20 живих прикладів.
8598097

Татія тепер живе в Лос-Анджелесі. Ідея створення серії портретів стала невеликим актом мирного протесту проти собаки, суспільство, яке стигматизує дівчат для того, щоб бути занадто поспішним у відносинах і - Бог заборонений! - зателефонуйте чоловіка додому на першій дати.

Якщо є тяги, немає правил. Ви можете зателефонувати першим і поцікавити на перший раз. Мій проект непрямо сприяє свободі виразу.
Цікаві причини. Проти задньої частини поточної ситуації, коли дівчата повинні досить змочити поцілунки на першій зустрічі, ніж навпаки. Але серія звичайно красива.

Деякі фотографії можуть виглядати як виробництво, але вони не, вони реальні постріли, реальні ситуації. Саме тому проект став хітом в Америці.

Але все зрозуміло: відео про першу зустріч і поцілунки знімалися за підтримки рекламної кампанії WREN, бренд жіночого одягу. Я повинен визнати, що це було ефектно!