Металеві тварини Гідравлічний

Gary Havi - це самовідданий чоловік, який живе з сім'єю в Ойо, в селі Нова Кносвіль. У діагностиці хвороби Паркінсона почали створювати скульптури.

Щоб бути здоровими, я повинен рухатися, зробити багато маленьких рухів. Ми допомагаємо мені жити, крім того, вони також годують сім'ю, вони готові купити і навіть зробити замовлення.
, Україна

Металевий очей

, Україна

Сім'я Орангутан

Маубер

Лінькс і гай

Ерон.

Я зустрілася з великою кількістю дивних, талановитих людей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І я думаю, але якщо я не хворий, я б жити мій спокійний життя, підняти своїх чотирьох дітей і навіть не підозрювати свої таланти. Я вічно вдячний Богу за надання мені можливість висловити себе, вдячні тим, хто підтримав мене вірою і молитвами за мене.

бисексуалџи

Р

Скріншот

191939

Хайна

дракон

Кіт і миша.

Я фотографую свою роботу переважно в чорному і білому кольорі. Я думаю, що краще підкреслити витонченість і стати металом.
р.

Куряча родина

Леся

Р

Риба літаюча.

Ведмідь.

Десер

У 1978 році вперше побачили скульптури на бамперах автомобілів. Я дуже сподобалося, і в 2004 році я спробував себе. Я спробував різні матеріали, а найяскравіші ложки і вилки. Вони красиві і згинаються красиво.

Увійти

р.

Порося.

Пиріжки

слон

Дочка

Квітка

Gary – це присуджений художник, який експонується в арт-галереях в Ойо та сусідніх країнах. Всі чотири дітей Григорія навчаються художникам.

Ми любимо всі види мистецтва і приділимо багато часу для самоосвіти в цій галузі.

Важкий поруч з установкою