Літаючі собаки Райан Білий

Любитель вихованців з Англії Райан Білий любив подивитися, як веселий її собака виглядає в стрибку. Я взяв один, два. А потім вона створила цілу серію картинок, які вона потім обробляється в Photoshop. У цих фотографіях собаки виглядають як вони літають.

Corgi, прізвища Scampi в стрибку в парку королева в Брайтоні, Великобританія

Dalmatian прізвисько Charlie plays з rhodesian gogeback enzie на lansing пляж в Brighton, Англія

р.

Джек Рассел Terrier прізвища Artie в стрибку на Станмер Парк у Брайтоні, Великобританія

Джек Рассел Terrier прізвища Artie в стрибку на Станмер Парк у Брайтоні, Великобританія

- відео

Джек Рассел Terrier прізвисько Pip в Brighton, Великобританія

Джек Рассел Terrier Omnid Sid грає Frisbee на Brighton Beach, Великобританія

Я фотографую собаки протягом п'яти років, але коли я бачу, як щасливі тварини в стрибках, я щасливий. Я хочу показати людей, які дійсно щасливі домашні тварини.

Колі прізвище Pandy catches the ball in Brighton, Великобританія

р.

Австралійка вівчарка собака названа Самими стрибками на фермі Міла Дуба в Брайтоні, Великобританія.

Пуга названа Боо в стрибці на пляжі в Північногір'ї, Великобританія

Picture of the boxer прізвища Bell на Hove Beach in Brighton, Англія

Райан вважає найкращою картиною її собаки Чарлі. вона дуже горда її собаки, і вважає, що захоплюючи моменти стрибків, незвичайних ситуацій, вона створює своєрідну пам'ятку до героїчної поведінки. Наприклад, фотографа захоплюється тим, як добре Чарлі може стрибати через кулі для кулі.

Персоналоршир Булл Тер'єр в Долині судноплавних

, Україна

Персоналоршир Булл Тер'єр в Долині судноплавних

У своїй роботі Райан використовує спеціальну техніку для поліпшення якості зйомки, потім обробляє фотографії. Взявши серію картинок в русі, вона поєднує в собі стопу і на одному фото нібито три або чотири собаки, але насправді це одна, але в різних позах.

р.

Французький бульдог прізвисько Ralph в стрибці на пляжі Лансінг (Queen's Park) в Західному Суссексі, Великобританія

Французький бульдог прізвисько Ralph в стрибці на пляжі Лансінг (Queen's Park) в Західному Суссексі, Великобританія

Chewie в Shipcote Valley в Брайтон, Великобританія

Райан вже знає багато: собаки порід, фелінологія, власники домашніх журналів. Не сидить і постійно бере на себе фотографії нових тварин. Щоб отримати одну фотографію, потрібно стежити за твариною протягом годин, взяти серію тестових пострілів, але це не втомилося, тому що це її улюблена активність. У майбутньому Райан планує створити короткі фільми про життя собак.

р.

Південноафриканський Mastiff прізвисько Dave грає на Brighton Beach, Великобританія

Категории

Смотрите также

Новое и интересное