Алмазні таксідерми Beth Beverly

Beth Beverly - американський джевелір-податок, її унікальна професія зробила дівчину однією з видів. Вона створює фігурки тварин, прикрашених ювелірними прикрасами та ювелірними прикрасами, а також численними орнаментами хутра, перо та цільних тварин.

Вона також відома під псевдонімом Diamond, особливо оскільки вона створила власний проект Diamond Taxidermy.

Гламурний собака

Гламурний собака

Гламурний собака

р.

Кіт з кришталевою кулькою

Р

Кіт з кришталевою кулькою

Бажаєте жартувати. Вона йде з іменами для її установки. Так, курка Крайзіан отримала свою назву з слова Crazy (crazy) з суфіксом -yana, яка створює східне ім'я.

Курячий Крайзіан

Політ кролика Regasus. Назва походить від слів Pegasus (flying horse) і Rabbit (раббіт).

Політ кролика Регас

Кікі лисиця. Вона, ймовірно, взяла її ім'я з Коко. Зіпсована модниця.

Кікі лисиця.

І це Moonbird. Вона світиться в темряві і виглядає просто чарівно і таємничо.

Місяця.

Місяця.

Місяця.

Яскраві ідеї можна розвести практично концептуальними. Як це Боббі качка. вул. Боббі. Практично богиня, сортування мускатної релігії. Не дуже поважний, але смішний.

Свята Дак Боббі

Я часто їду до античних магазинів, шукаю ювелірні вироби, ланцюги, рідкісні предмети. Я використовую все це в моїй роботі пізніше.

Валагія ведмедя з гламурною прикрасою в вусі і нісі. Вона виглядає як килимок, але це практичний і красивий.

Матовий Ведмідь

Матовий Ведмідь

Ламбре овець

І це весела риба, яка є, риба і білок.

Риболовля.

І чарівний кролик... Якось не дуже життєздатний.

Габаритний зображення

Кролик в вазі

І ще два багаті персонажі: дитяча подушка і багата Фокса.

Багатий Фокс.

Багатий Raccoon

Я думаю, що моя робота весела і яскрава. У дитинстві мої друзі і я пробурив отвори в оболонках і зробив сережки. Не дивно, як я виріс, я вирішив продовжити цю захоплюючу діяльність. Я почав навчання з книги Френка Ньюмера. Він був застарілим матеріалом, і я зрозумів, що я повинен вчитися серйозно. У 2010 році закінчив Інститут Taxidermy в Росолі, а тепер жив у Нью-Йорку.

Шапки бокові особливо гарні. Я не можу зробити очей. Дивовижний талант і почуття стилю важко вірити, що молода дівчина має лише 4 роки досвіду.

Жіноча шапка

Капелюшна шапка

В'язана шапка

Шапка

Шапка

Шапка

У мене є глибока повага для мого ремесла і я хочу взяти його на принципово різний рівень. Багато хто вважає, що таксі, блафемія, скумбрія дикої природи, я навіть не збираюся витрачати час, щоб переконувати когось щось. Я не вбиває тварин, я використовую мертвих тварин, привезених до мене з зоопарків, лісових, приватних плантацій і ферм. Навпаки Мисливець таксі зобов'язаний зберегти минулу красу для того, щоб довести світу, як красива і безцінна природа.

Шапка-голова

Шапка і перо

Шапка

Шапка

Шапка

Мені здається, що мій спасіння з таксі Я не можу їх записати. З’ясуйте, що моя робота є приписом до тих, хто не з мене.

Шапка

Шапка

(Рівне)

Шапка

Шапка

Шапка

Я надихаю в мої мрії. Іноді мені сниться готова робота і я просто його втілює. Я працюю повільно, і це величезний недолік, тому що робота з таким матеріалом вимагає майстерності і швидкості.

Beth створює безліч аксесуарів: ланцюги, браслети, брошки. Всі вони швидко занурюють.

Ефірна прикраса

р.

Пташиний ключ

Кролик під ключ

13 999 р.

Пташиний ключ

Брош.

Брош.

Про нові ідеї розповідається про нові ідеї. Часто публікується в конкретних журналах, рекламних проектах.

лаціна

лаціна

Її головні убори і прикраси виділяються незвичайною скульптурною крихкістю і витонченістю. Крім того, Beth створив принципово нову прикрасу, яку можна сказати, практично її винахідництво.

Сережки намисто

Продовжуємо створювати і планувати створення більш масивних скульптур.

Бет-Беверлі