Андрій Скотт збуджується, як Джим Моріарті

У серії «Sherlock» грають великі актори. Вони так хороші на своїх ролях, які вболівальники бачать їх як одне з їх зображеннями. І це не просто Benedict Cumberbatch і Мартін Freeman. Андрій Скотт, який відіграв злий геній Моріарти, також виграв багато вболівальників серця. Отже, його зовнішній вигляд у фінальному епізоді третього сезону під назвою «His Last Vow». Андрій дав інтерв’ю, в якому він поділився своїми думками про свою роль і готовність продовжити роботу на серії.

Андрій Скотт як Moriarty

Для початку журналісти запрошують участь Андрія в Його останній вівці.

На сцені з хольмелюцинацією Холмса було дуже цікавим для мене, бо я мав би грати мій характер, як він уявляв уяву Шерлока. Саме тому я додав більше агресії та Божества до персонажа Моріартія. Я дуже любив Джима таким чином.

Фото з серії "His Last Vow"

У другому сезоні серед шанувальників серії були чутки про любовні стосунки Шерлок і головна вілла. В результаті в епізоді на даху «Велика гра» ці фантазії знімалися.

«О, що було дуже смішно. Я хвилююсь, як творці серії побили всі ті фанати вгадки в сезоні три і зробили їх частиною шоу. Було весело.

Фото з серії Big Game

Але, природно, основні питання були питання про повернення Моріартії до шоу. Коли його «Ди ти Міс Я?» адреса надійшло на самому кінці останнього епізоду, вона прийшла до удару всім шанувальникам шоу. Продюсер Стівен Моффат заявив, що повернення Моріартії до шоу було навмисним і довгостроковим переміщенням, не спонтанним рішенням. А Андрій тільки запрошував журналістів з відповідями.

«Я знаю відповідь на своє головне питання, але не чекаю мене, щоб розповісти вам всі карти. й

Фото з серії "His Last Vow"

Тож тепер для шанувальників, головна таємниця полягає в тому, як головний супротивник Холмса вдалося вижити.