Коли 15-річний Бруно перший досвідчений параліч у своєму соні, він мав нічний знак. Тіло ще і мозок не прокинув. Нічники були повторені з заздрістю. В результаті хлопчик почав записувати мрії, а потім створив серію картинок.
р.
Нарізка
Апокаліпсис.
У ванну з окропом
У замкненому будинку.
Вони кидають на мене горілку.
р.
Український
Потерпілий Гунман
Зараз 21 рік ( народився 1993), він навчається на СУНІ Купівля в Нью-Йорку як фотограф, так і його перша ідея зображування нічного терору в фотографії, реалізованої 18. Визначте талановиті, до речі, як досвідчені фотографи.
Загублений в туман
Дихання в валізу
Заблоковано в шоломі назавжди.
Надання
Клаустрофобія в Еллі
Не вдається пересуватися руки. Дякую за доброту, але я розумію, наскільки важливо це для багатьох, щоб зрозуміти, що вони не тільки. Я спробував захопити фотографії всі кошмари я коли-небудь був. Я сподіваюся, що ті, хто бачить це не більше страхів, вони будуть підтримуватися через свою роботу.
Я не можу плавати.
Нічні монстри
Логін
р.
Поклоніння.
Викопані в колодязі
Смерть від beheading
Не просто мій страх і мій кошмар, що надихає мене. Дуже зачаровує міфічна презентація творів Каравагі, Каспара Давида Фрідріха. Ці художники буквально захопили мене, і я малюю багато ідей при проектуванні робіт з їх картин.
Смерть від сліпості
Смерть за кулі
Смерть від випромінювання
Згорнути живу
Флеш
Мій проект далеко від завершення: Я мав прочу нічне життя, ви не можете побажати на ворога!
р.
Привиди.
Асфіксація з газу
Чорна людина вбивця
Молодь Миколай створив свій портрет у жанрі його містичної та лямної серії.
Автопортрет