Антологія кошмарів Ніколя Бруно

Коли 15-річний Бруно перший досвідчений параліч у своєму соні, він мав нічний знак. Тіло ще і мозок не прокинув. Нічники були повторені з заздрістю. В результаті хлопчик почав записувати мрії, а потім створив серію картинок.

р.

Нарізка

Апокаліпсис.

У ванну з окропом

У замкненому будинку.

Вони кидають на мене горілку.

р.

Український

Потерпілий Гунман

Зараз 21 рік ( народився 1993), він навчається на СУНІ Купівля в Нью-Йорку як фотограф, так і його перша ідея зображування нічного терору в фотографії, реалізованої 18. Визначте талановиті, до речі, як досвідчені фотографи.

Загублений в туман

Дихання в валізу

Заблоковано в шоломі назавжди.

Надання

Клаустрофобія в Еллі

Не вдається пересуватися руки. Дякую за доброту, але я розумію, наскільки важливо це для багатьох, щоб зрозуміти, що вони не тільки. Я спробував захопити фотографії всі кошмари я коли-небудь був. Я сподіваюся, що ті, хто бачить це не більше страхів, вони будуть підтримуватися через свою роботу.

Я не можу плавати.

Нічні монстри

Логін

р.

Поклоніння.

Викопані в колодязі

Смерть від beheading

Не просто мій страх і мій кошмар, що надихає мене. Дуже зачаровує міфічна презентація творів Каравагі, Каспара Давида Фрідріха. Ці художники буквально захопили мене, і я малюю багато ідей при проектуванні робіт з їх картин.

Смерть від сліпості

Смерть за кулі

Смерть від випромінювання

Згорнути живу

Флеш

Мій проект далеко від завершення: Я мав прочу нічне життя, ви не можете побажати на ворога!

р.

Привиди.

Асфіксація з газу

Чорна людина вбивця

Молодь Миколай створив свій портрет у жанрі його містичної та лямної серії.

Автопортрет

Категории

Смотрите также

Новое и интересное