612
Nina Agdal: Про себе
Незважаючи на свій молодий вік, Nina Agdal вже може похвалитися колаборацією з секретом Вікторія та успішними контрактами з світовими брендами, такими як BeBe та Calvin Klein. У цьому році задовольнила красу, разом зі своїми друзями моделі Лілі Альдрідж і Кріссі Тейген, зацікавила кришку ювілейного номера журналу «Спортивний ілюстрований», присвяченого виключно спокусливим бікіні.
Зараз інтерес до молодої моделі, яка виповнить 22 березня, зросла, що означає, що час дізнаватися більше про неї.
Nina Agdahl, Lily Aldridge і Chrissy Teigen на кришці спорту Illustrated, 2014
Кріссі Тейген, Лілі Альдрідж і Ніна Агдал
Останнім часом журналісти глянцеві Еле зловило модель на презентації власної лінії окулярів разом з брендом BeBe і попросила її кілька питань.
Ніна Агдал на презентації лінійки скляних брендів BeBeBe
Як ви приготували для журналу SI?
Nina Agdal - Selfie break в the гімнастичний зал
Я думаю, що це більше способу життя для мене. Регулярно працює - зазвичай 3-4 рази на тиждень. Звісно, знаючи про майбутні зйомки, довелося збільшити навантаження. Я пам'ятаю там, поки я пішов, коли я повинен був поїзд двічі на день. Багато роботи. Багато людей думають, що хороша фізична форма є подарунок від природи, що я можу їсти, як я хочу, і не отримати жир. Але це не вірно, це постійне завдання.
Хто ви вважаєте свою ікону в моделювальному бізнесі?
Гейді Клум
Я переглядав Heidi Klum на деякий час. вона з Німеччини і я з Данії. Її роль, як хост телевізійного проекту Runway надихнув мене, і я хотів бути схожим на неї. У той момент я думав про своє майбутнє і хто хотів бути, і я знав, що Вініді зробив щось дуже близько до мене. Але якщо я не був в моделюванні прямо зараз, я обов'язково буду вчитися десь, бо я тільки 21.
Ви зараз обличчя BeBeBe. Ви пам'ятаєте першу річ від BeBe в шафі?
Nina Agdal в кампанії BeBe, F/W 2013
Посуд. Це була маленька чорна плаття і я все ще тримати його. Я купив його, коли я був 14 і виріс з нього давно. Він не був доречним, але він, здається, ідеально.
Зараз інтерес до молодої моделі, яка виповнить 22 березня, зросла, що означає, що час дізнаватися більше про неї.
Nina Agdahl, Lily Aldridge і Chrissy Teigen на кришці спорту Illustrated, 2014
Кріссі Тейген, Лілі Альдрідж і Ніна Агдал
Останнім часом журналісти глянцеві Еле зловило модель на презентації власної лінії окулярів разом з брендом BeBe і попросила її кілька питань.
Ніна Агдал на презентації лінійки скляних брендів BeBeBe
Як ви приготували для журналу SI?
Nina Agdal - Selfie break в the гімнастичний зал
Я думаю, що це більше способу життя для мене. Регулярно працює - зазвичай 3-4 рази на тиждень. Звісно, знаючи про майбутні зйомки, довелося збільшити навантаження. Я пам'ятаю там, поки я пішов, коли я повинен був поїзд двічі на день. Багато роботи. Багато людей думають, що хороша фізична форма є подарунок від природи, що я можу їсти, як я хочу, і не отримати жир. Але це не вірно, це постійне завдання.
Хто ви вважаєте свою ікону в моделювальному бізнесі?
Гейді Клум
Я переглядав Heidi Klum на деякий час. вона з Німеччини і я з Данії. Її роль, як хост телевізійного проекту Runway надихнув мене, і я хотів бути схожим на неї. У той момент я думав про своє майбутнє і хто хотів бути, і я знав, що Вініді зробив щось дуже близько до мене. Але якщо я не був в моделюванні прямо зараз, я обов'язково буду вчитися десь, бо я тільки 21.
Ви зараз обличчя BeBeBe. Ви пам'ятаєте першу річ від BeBe в шафі?
Nina Agdal в кампанії BeBe, F/W 2013
Посуд. Це була маленька чорна плаття і я все ще тримати його. Я купив його, коли я був 14 і виріс з нього давно. Він не був доречним, але він, здається, ідеально.