Idea Island проект

Ви хочете жити красиво? Почати зараз. Безкоштовно!

Фредрік Харен, успішний бізнесмен, придумав блискучу ідею для творчих людей. Він придбав три приватні острови, один в Філіппінах і два недалеко від Стокгольма, і запросив творчих людей, щоб працювати і бути натхненним.

Я знаю, як важливо для художника ловити музи. Це дуже залежить від найменших нюансів: настрою, погоди та навіть тиску. В оточенні грає величезна роль. Дуже приємно створити не в сірому офісі, а на березі чудового моря або океану, сидячи на комфортному столі в тихій віллі. Я можу дати людям цю можливість, я збираюся довго. І так, що ваші мрії будуть вірними.
Idea Island проект

Острів Палаван в Філіппінах

Idea Island проект

Острів Палаван в Філіппінах

Стан вступу до проекту – креативність ідеї та внесок до 1,000 доларів, яка не буде в кишені бізнесмена, але до благодійності. Але це не важливо: якщо творча людина не має грошей, вони можуть жити. По суті, це дешево (або безкоштовно) у визначеному турі, проте, автор проекту бере на острів не всі, але тільки ті, хто вважає дійсно талановитими.

Idea Island проект

Сванголман (Swan Hills) біля Швеції

Будь-який громадянин світу може брати участь у проекті, включаючи вас, якщо ви думаєте, що ваша робота гідна уваги.

Idea Island проект

Філіппінський острів Палаван тимчасово закритий для відвідувачів через загрозу набору, але шведські острови Войфернехольм і Сванхольцман чекають своїх відвідувачів. Гостям пропонують відпочити в комфортабельних номерах. Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм. Не важко, хоча.

Їжа на тиждень буде коштувати звичайної кількості, і ви можете дістатися до островів звичайним катером (від берегової лінії до всіх трьох островів не більше 200 метрів). Але якщо виникають труднощі, засновник проекту готовий допомогти геніям в необхідності.

Idea Island проект

Idea Island проект Р

Фредрік Харен є мільярдером, інвестором в різних типах бізнесу (він має акції в компаніях 45 країн), спікером і письменником. Він постійно подорожує і фокусується на бізнесі світового масштабу.

Немає нічого краще, ніж приїжджати разом і думати великий. Моя мрія – об’єднати людей, вести екологічно чисту діяльність, подумати чисто і духовно.
Idea Island проект

Wojferneholm біля Швеції

Idea Island проект

Wojferneholm біля Швеції

Моя мета - розповісти світ про талановитих людей, щоб допомогти просувати чудові ідеї.
Idea Island проект

Wojferneholm біля Швеції

Шведські острови відкриті з червня по вересень, і ви можете подорожувати на острів Філіппіна цілий рік.

Idea Island проект

Відгук від одного з гостей острова

Відео островів:

Idea Island проект

Фредрик Харен, засновник проекту