Ви хочете жити красиво? Почати зараз. Безкоштовно!
Фредрік Харен, успішний бізнесмен, придумав блискучу ідею для творчих людей. Він придбав три приватні острови, один в Філіппінах і два недалеко від Стокгольма, і запросив творчих людей, щоб працювати і бути натхненним.
Я знаю, як важливо для художника ловити музи. Це дуже залежить від найменших нюансів: настрою, погоди та навіть тиску. В оточенні грає величезна роль. Дуже приємно створити не в сірому офісі, а на березі чудового моря або океану, сидячи на комфортному столі в тихій віллі. Я можу дати людям цю можливість, я збираюся довго. І так, що ваші мрії будуть вірними.
Острів Палаван в Філіппінах
Острів Палаван в Філіппінах
Стан вступу до проекту – креативність ідеї та внесок до 1,000 доларів, яка не буде в кишені бізнесмена, але до благодійності. Але це не важливо: якщо творча людина не має грошей, вони можуть жити. По суті, це дешево (або безкоштовно) у визначеному турі, проте, автор проекту бере на острів не всі, але тільки ті, хто вважає дійсно талановитими.
Сванголман (Swan Hills) біля Швеції
Будь-який громадянин світу може брати участь у проекті, включаючи вас, якщо ви думаєте, що ваша робота гідна уваги.
Філіппінський острів Палаван тимчасово закритий для відвідувачів через загрозу набору, але шведські острови Войфернехольм і Сванхольцман чекають своїх відвідувачів. Гостям пропонують відпочити в комфортабельних номерах. Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм. Не важко, хоча.
Їжа на тиждень буде коштувати звичайної кількості, і ви можете дістатися до островів звичайним катером (від берегової лінії до всіх трьох островів не більше 200 метрів). Але якщо виникають труднощі, засновник проекту готовий допомогти геніям в необхідності.
Р
Фредрік Харен є мільярдером, інвестором в різних типах бізнесу (він має акції в компаніях 45 країн), спікером і письменником. Він постійно подорожує і фокусується на бізнесі світового масштабу.
Немає нічого краще, ніж приїжджати разом і думати великий. Моя мрія – об’єднати людей, вести екологічно чисту діяльність, подумати чисто і духовно.
Wojferneholm біля Швеції
Wojferneholm біля Швеції
Моя мета - розповісти світ про талановитих людей, щоб допомогти просувати чудові ідеї.
Wojferneholm біля Швеції
Шведські острови відкриті з червня по вересень, і ви можете подорожувати на острів Філіппіна цілий рік.
Відгук від одного з гостей острова
Відео островів:
Фредрик Харен, засновник проекту