Пальто та його ідеї

Величезна людина в світі фотозйомки, фотограф Benoit Palle, створює неповторну серію фотографій в різних жанрах. Його відомі колекції про життя різних маловідомих племен розкидаються по всьому Інтернету, але мало хто знає художника з його окремих колекцій, і вони дивляться. Безвіст добре працює з пейзажами і портретними фотографіями. Не дивно, що його проекти оцінюються по відношенню до публікацій. У тій же національній географічній фото його ваги в золоті.

Іммігранти в Парижі Проект

Пальто та його ідеї

Пальто та його ідеї

Пальто та його ідеї

Пальто та його ідеї

Пальто та його ідеї

Я хотів показати дух субкультури у Франції з населенням іммігрантів. В даний час ситуація дуже посилена. І справа виходить з Я знаю одне: ці люди також хочуть жити, вони буквально вижити, працюючи для пені і натовпу в певних округах Парижа. Вони є африканськими, переважно з Кот-д'Ивуар, Західна Африка. Я застрягав очі.
Пальто та його ідеї

Пальто та його ідеї

Пальто та його ідеї

Я використовував свій специфічний колірний візерунок, щоб створити мінімальний контраст з кольором шкіри і виділити погляд у фото.
Пальто та його ідеї

Пальто та його ідеї

Серія "LSD-style"

Пальто та його ідеї

Серія "LSD-style"

Пальто та його ідеї р.

Серія "LSD-style"

Пальто та його ідеї

Серія "LSD-style"

Пальто та його ідеї

Серія "LSD-style"

Пальто та його ідеї

Серія "LSD-style"

Пальто та його ідеї

Серія "LSD-style"

Це метафізична таємниця нашої матері Земля, Гая. Я освітлюю свічку за 1-5 хвилин і медитація на красу нічного життя на деякий час. Я відчував вібрації, що надходять від центру землі. У цих фотографіях я хочу показати вам магію, вони кажуть, що люди дивляться під LSD, але ми можемо все побачити для чого це.
Пальто та його ідеї

Серія "LSD-style"

Пальто та його ідеї

Серія "LSD-style"

Пальто та його ідеї

Серія "LSD-style"

"Все за $1" серії

Пальто та його ідеї

"Все за $1" серії

Пальто та його ідеї

"Все за $1" серії

Пальто та його ідеї

"Все за $1" серії

Пальто та його ідеї доб. 4

"Все за $1" серії

Ця колекція народилася як виклик для суспільства. Світ виробляє мірійські тонни непотрібних речей, витрачає ресурси планети, відходи тонн непотрібних брелоків в полігонах. Це всі ілюстраційні цінності, і в моїй колекції фотографій напіврозплавних речей, я хотів показати абсолютну нечутливість витрат на ці речі.
Пальто та його ідеї р.

"Все за $1" серії

Пальто та його ідеї

"Все за $1" серії

Пальто та його ідеї

"Все за $1" серії

Економіка набагато складніше, ніж багато хто з нас думають, але це також дуже просто, тому що всі системи в світі базуються на основних законах і законах фізики. Кількість ресурсів у світі обмежена, в той час як кількість грошей може бути нескінченно збільшена, але багатство є ефемеральною, ілюсійною кількістю. Покриття мозку споживача з зовнішнім виглядом багатства, маючи більше речей, ніж їх сусід є найбільшим маркетинговим трюком. Я хочу розтопити цю невідповідність до ваших розумів. Послухайте!
Пальто та його ідеї

"Все за $1" серії

Деякі роботи в цій колекції свідомо представлені в GIF, щоб виділити глуздий, галуциногенний характер, що регулює споживання.

Пальто та його ідеї

Пальто та його ідеї

Серія "Візони"

Пальто та його ідеї

Серія "Візони"

Я пішов на місця мого дитинства. Повернемося до того, де ви доторкнулися спогади. Я дуже хотів би відобразити це почуття, що почуття у фотографіях. Після всього, ви не заперечуєте, що це те, як ви відчуваєте світ свого дитинства: забутий, красивий, казковий планета.
Пальто та його ідеї

Серія "Візони"

Пальто та його ідеї

Серія "Візони"

Пальто та його ідеї р.

Серія "Візони"

Пальто та його ідеї

Серія "Візони"

Пальто та його ідеї р.

Серія "Візони"

Я повинен сказати, це просто блискучий. Дійсно, читає почуття, що ви в казці, якби він кладе свої думки і емоції в оброблені фотографії.