П'ятий, який загинув 800 років тому, був знайдений на його ніжках з скеля

Прогулянка по пляжу завершилася археологічним відкриттям. Вивчивши скелі, жінка помітила її ноги з неї, які, як виявилося, пізніше належали древню монку, яка загинула близько 800 років тому. Манди Івінгтон ходив уздовж моря, коли вона побачила дві кістки, що прилипають з скеля. Після фотографування залишків вона відправила їх на провідний прибережний археолог Carl-James Langford.

"Найперше я думав, що жінка була неправдивою, але коли я пішов, щоб побачити для себе я знайшов древній могилу, розмитий морем", - сказав Лангфорд 39. Археолог погоджується, що він спочатку бачив дві кісточки femur, що приклеюють з краю розмитої породи. Універсітэт повідомив, що цей розтяг узбережжя в Південному Уельсі використовувався Сестерціанами як поховання в середні віки.

«Особлива громада тут мешкала. «Це можливо зв'язати його на залишки тим, що кістки, які перебували на складі чоловіка від 25 до 30 років», - сказав Лангфорд. Лангфорд, який очолює місцеве археологічне товариство, сказав озимі бурі промивали величезні леті британського берегового лінії, що дозволило науковцям відкрити дорогоцінні археологічні пам'ятки.

На честь пам'ятників Уельсу вказано пам'ятки археологічних пам'яток. У реєстрі зазначено: «Неофіційне поховання, що використовується парафіянами». У 2012 році черговий учасник археологічного товариства дав звіт, в якому він сказав, що дослідження уклали, що могили, знайдені на скелях, ймовірно, датуються пост-середнім періодом (1485-1901).

Langford коментує археологи, які роблять все, що вони можуть забезпечити, що будь-які знахідки археологічної цінності навчаються перед морськими стінками. Я займав своїх студентів на Оркні щороку, і ми намагаємося документувати всі знахідки. На жаль, це не завжди справа. На східному узбережжі навколо Норфолк, ерозія триває з часів пам'яті, і тепер почалася на західному узбережжі. По Південному Уельсу, що не існує в 10 років, оскільки скелі повністю зникнуть, він сказав Щоденну пошту.

Джерело: fedpost.ru/sobytiya/44927-umershego-800-let-nazad-monaxa-nashli-po-torchashhim-iz.html