1143
Перегляди Сан-Франциско
Пьотр Ушанов пише:
У другій половині вересня минулого року я був на діловій поїздці до Sunnyvale, Санта Клара, Каліфорнія. Протягом тижня я зумів отримати кілька разів на фотографії Сан-Франциско. На сьогоднішній день тільки панорами, інші фотографії будуть трохи пізніше :
1,1 км Перш ніж перейти до Сан-Франциско, я не встигла підготувати і вивчити хороші точки зору. Єдине місце я знав про пагорб на північній стороні Золотого Міста воріт. Увечері з першого дня я пішов на вечірку. Я хотів би взяти таку панораму ввечері з міськими світильниками, але на заході раптово потрапили з океану.
2. Міська панорама. Далекий лівий, Bay Bridge.
3. У Я бачив цей погляд досить кілька разів. Коротке дослідження карт показали острів Єрба Буена. Колеги підтвердили це.
4. У Навіть з острова Єрба Буена був гарним видом на Golden Gate Bridge на заході.
5. Умань Перегляд Alcatraz Halfway до Телеграфа Hill. Я піднявся пагорбом, тому що я рекомендував погляди від Coit Tower.
6. Жнівень Перегляди з вежі хороші : Не зловживати :)
7. Про нас Ще одне місце я дуже рекомендую піти - Twin Peaks Hill. Було прийнято рішення проїхати на пагорбі на сабву кілька годин до вильоту в Хустон, а потім в Коста-Рика.
8. У Фольга добре.
Золоті ворота в тумані. Дивлячись з двома горохами, що правий міст в тумані, ми пішли терміново (після всього, що робити в Хустоні, і особливо в Коста-Рика?)
10. До речі, у нас є хороший час на літаку:
й