Де живе Совк і триває

Написання шторпа:
Соціальний життя – об’єкт поклоніння. Товари народного споживання з минулого, як артефакти, які зберігають молоді. Це ностальгія для молоді, що робить музей життя соціалізму настільки привабливим, від банального відвалу старих речей, перетворюючи його в місце, де можна безтурботно повертатися.

Музей радянського способу життя знаходиться прямо в центрі Казань, будь-який посібник принесе вам без проблем.

Я не пам'ятаю скільки коштує увійти, але це обов'язково дешевше, ніж квиток на фільм, і досвід, на відміну від фільму, гарантовано буде позитивним, якщо ви більше двадцяти.

411780

Все зібрано тут - значки, штани, чохла сигарети, телевізори, мильні коробки, посуд, радіообладнання, іграшки, одяг, агітації, меблі, аксесуари. І все було те ж, що лежить на полицях музею колись кладуть на вашу, 100%.

Під стелею є ціла експозиція музичних інструментів, представлених до музею відомих митців. «Всього з Rock і Roll Fame», більш ніж 80 гітар з автографами, в тому числі з Scorpions, Назарет, Роксет, глибокий фіолетовий, Стінг, Кріс Норман, Джо Кокер, не кажучи вже про вітчизняних – навіть Кообзон.

Габаритний зображення

- відео @

999 р.

р.

7763272

р.

Я розповім, Я один з останніх, щоб назвати шанувальником всіх радянських, я абсолютно не піддаю романтичності цього часу і намагаюся виглядати таким чином. Але! Коли я залишив музей, я був наповнений радістю і добротою. Позитивний вибух.

Якщо ви перебуваєте в Казані, пам'ятайте, що Музей соціального життя чекає вас.

й