Пост про Таїланд.

Олексій Марков
Наостанок основний пост про Таїланд.
Звісно, кожен йде туди, щоб плавати в теплому і чистому морі. У Бахрейні, але море відрізняється. У Таїланді Еквататор дуже близько, а море завжди тепло. Це просто те, що іноді це дуже тепло, і іноді це дуже тепло. До цієї поїздки я не мав уявлення про те, що це було так, щоб піти в море і не поспішаючи.

Пост про Таїланд.

Острів Пода. Всього idyll порушується тільки тим, що тут досить багато таких катерів. І в кожному десятку туристів.

Пост про Таїланд.

Ao Nang, біля Noparat Thara Pier. Почнеться багато екскурсій на острови.

Пост про Таїланд.

Курячий острів. Я сподіваюся зрозуміти, чому це називається.

Пост про Таїланд. Р

Я не можу приховати правду від вас - на острові Пода, більшість з неї загороджують як запас. Дуже неприємний.

Пост про Таїланд.

Reilly Beach in Краби Одним з найпопулярніших є темрява.

Пост про Таїланд.

Гори вапнякові - це виклична карта Крабі. Море вимити їх і перетворює їх в божевільну красу острова.

Пост про Таїланд. р.

Ще одна водна поїздка.

Пост про Таїланд.

Головний вид.

Пост про Таїланд.

Острів Пакбія. На скелі праворуч (на одному фоні) можна піднятися, це 10 метрів висоти. Це гарний вигляд.

Пост про Таїланд.

І це саме те, де було прийнято попередній фото.
Ви можете побачити рибу в морі.

Пост про Таїланд.

Хат на Лудинг-Айленді. Тепер, здається, не можна залишатися на ніч на будь-який з островів - всі вони визнані запасами.

Пост про Таїланд.

Пост про Таїланд.

Бей на острові Гонконг. Один з найпривабливіших. Не допускається тільки на човнах, але навіть на каяках. Це просто плавання тут :

Пост про Таїланд.

Також Гонконг. Пісок є так невеликим і таким білим, що можна провести години, заливаючи його від руки до руки - і не нудьгувати.

Пост про Таїланд.

Lagoon з іншого боку Гонконгу. На човні можна дістатися тільки на високій припливі, а при низькому припливі лагуна перетворюється в озеро.

Пост про Таїланд.

Річка в Крабі. Тут можна взяти катер з капітаном на 500 рублів.

Пост про Таїланд.

Невисокий, захід сонця в Ао-Нанг. Тексти пісень, а це означає: Це тихий тут вночі. Все, що ви можете почути, це гриль креветки та його осіннього пива Chang. Доброго дня!

й