Привіт, Я Арнольд. Колишній олімпіаді, Конан, Термінатор і голова Каліфорнії. Я загинув престол. Ось фото доказ, що це реальний мене. Зробіть все, що ви хочете!
Арнольд, ви живите три життя в одному - культуристів, актора і губернатора. Який був найскладніший для вас?
Намісник є найважчим і водночас цікавими роботами, і вчиняє найбільш задоволення.
Як зробити перехід від губернатора до Голлівуду?
Я пропустіть Сакраменто! Але в той же час я мав великий час, працюючи над фільмом Герой повертається. Найголовніше, щоб бути пристрасними про все, що ви робите.
Чи є режисер або актор, який ви ще не працювали, але хотіли б працювати?
Я хотів би працювати з Майклом Бей і Стівеном Spielberg. А Сам Райм буде приємно.
Яка роль ви пошкодуєте найбільш?
Я дуже шкода, що я не зірка в скелі. Я люблю кіно і він виявився великим в кінці. Але коли я пропонував частину, то це було лише 80-сторінок, з пучком рукописних редагувань, які не виглядали на всіх.
Арнольд, ти був idol до мого батька, який помер 9 років тому. Він сам підписав кришку журналу Vanity Fair з вашим зображенням, обрамляючи його, поставивши його на стіл і по всій своїй кар'єрі тренерів розповів всім, хто дав йому автограф. Я просто хотів сказати, що ви були особистим героям, і якщо він живий прямо зараз, він буде першим в лінії, щоб побачити всі ваші фільми.
Дякуємо за Ваш коментар! Я не шкода, що я ніколи не зустрів свого батька, він повинен був чудовий чоловік.
Яка порада, яку ви отримали у всьому житті?
Мій батько завжди сказав: "Чи корисні."
Чи є це щасливий момент життя? (розмальовані)
Це щасливий момент життя! (Коли Арнольд став громадянином США)
Другий варіант виграє!
Ваш підпис кричить в кіно, вони зазвичай написані в скрипті або ви непроваджені?
Все чистого імпровізації. Кожен з них.
Р
Ваша улюблена цитата з фільму?
Я повернувся.
Як часто ви говорять німецькою мовою? Після того, як багато років в США, простіше говорити англійською мовою?
Не дуже часто, я обов'язково набагато простіше і зручніше говорити англійською мовою. Що потрібно дати вам уявлення про те, як поганий мій німецький став.
Чи можна ви побороти сто предаторів розмір качки або одного качка розмір предатора?
У мене є один дует розмір предатора, ніж настойка з 100 химерними хижаками. Я вже пограла Predator розмір Predator, тому я впевнений, що я можу впоратися з качкою якось.
Чи ви збираєтеся робити Близнюки 2?
Я, ми будемо, з Danny DeVito і Eddie Murphy.
У документальному фільмі «Пампінг залізний» Ви згадували, що ви коли-небудь подарували «поради» культуристів на змаганнях в Австрії. Ви сказали, що останні речі в Америці прямо зараз кричущий гучно, взявши на кожну нову позу на сцені. Під час змагань він зробив так, після чого охоронці зняли його на сцені, думаючи він був божевільним. Чи є це інцидент? Чи є це культурист сердитися з вами? Ви думаєте про це?
Ну, перш за все, це був Мюнхен. Я завжди любив жартів і це був одним з кращих. Хлопець був трохи неадекватним - ми завжди робили задоволення тих, хто виявився і відіграли "коло". Цей хлопець сказав всім, хто був переможцем. Саме тому я вирішив розповісти йому про нові «trend» – звукові ефекти під час позування: чим вище руки, тим вище голос потрібно вирізати, а коли ви опускаєте їх вниз – тим скорочується час голосу. Я теж попередив, що не звертати увагу на реакцію аудиторії, кажучи, що це остання річ в Америці, і Європа вже повільно забирає. Навколо четвертого кричу, він зняв стадію і виштовхнув задні двері. Не було ніяких наслідків для нього, крім того, що він був трохи ембаррасований.
Я використовував, щоб зробити задоволення своїх кращих друзів, теж – наприклад, коли Франо (Коломбо) прийшов в Америку, я захопив його марюанським печивом. Він був просто від літака, тому я тільки дав йому половину, як прекавекція. Тоді ми поїхали відвідати своїх друзів, які не змогли зрозуміти, чому ми лежали на підлозі протягом години. Єдине, що вони знали про Франо, що він був найсильнішим людиною у світі. Франо мав великий час, але не знаю чому. Через кілька днів я нарешті сказав йому.
Це коротка історія мого бодібілдингу франків.
р.
Дякую! Тексти пісень, а це означає: Ось трохи сюрприз (Я б ви не знали, що я був малюнок занадто?)
й