Красиві краєвиди Ліза Дерево

Фотографія Ліза Дерево створює приголомшливі комбіновані зображення з фото, знятих в красивих просторах сільської місцевості в північно-західній частині Америки.

Кожне зображення складається з близько 30 кадрів, які складаються в гіпердетальовану програму.

У цих пишних хвилях є сліди людської присутності. Хоча природні краєвиди з підкресленими суворими просторами виглядають практично нездійснені.

Фотограф збирає образи сільської місцевості штат Вашингтона протягом дня. Вона потім налаштовує кадри на вершині один одного, щоб надати чіткість на всю площу зображення.

Один будинок в центрі перспективи і драматичний малиновий захід сонця, який видно здалеку.

Ліза Дерево - фотограф з сусіднього Ідаго. Довгий час проїжджають брудні дороги Палуської області (Палоуза). Кожна фото її складається з 30 різних зображень, які зосереджені на певному аспекті, таких як гірчиця, область неба або рослина.

Якість є примхливим, тому для пострілів від Steptoe National Park, Butte Wood використовується Photoshop для налаштування кольорів і сцен костюмувати її види.

Всі фотографії, поєднані в Мистецтво Фермаландської серії, були взяті в радіусі 100 км, який відомий своїми родючими ґрунтами.

Forty- років Приводи деревини для 12 годин, щоб знайти ідеальне місце для перегляду сцени. Вона говорить, я починаю з дуже хорошими начинками і перетворю його в щось з моєї фантазії. Моє мистецтвознавчий стиль є абстракціонізмом, що розбризка між абсолютно абстрактним і реалістичним стилем.

Фото Ліза Дерево.

«Я користуюсь фотографіями і уявою для створення несподіваних сільських панорам. Я сподіваюсь, що глядачеві паузи на момент, відчуває щось, чудеса, чудеса.

Вивчайте наші стосунки з природним світом у віці високих технологій. Ми живемо у віці перевантаження інформації... Сучасне суспільство відходить від природи.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наприклад, павич став повторюваною темою в цій серії для мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Коли я знаходжу щось, що зроблено людиною в кадрі, він ілюструє розпад. Особисто я намальовую для великих відкритих просторів ... це місця, які я можу просто дихати і бути в.

499.00 Р

й