Премія Дарвіна

Листопад, 2011. Красноармійськ, Росія
Отець і син заробив життя, продаючи брухт кольоровими та іншими металами. Вони блукають і забирають все: старий дріт, алюмінієвий таз і інші руббські. Одного разу доля кинув їх у занедбаний завод. Святий щит, батько проголошений захоплено, демонструючи 30-річну подушку на металевих стовпах, які пронизили стелю. Є тисячі металів, потрібно вирізати!
Люди звернулися до бізнесу. Коли стовп зрізався, він згорнувся вздовж бетонної стелі, яка втратила опору. Батько зумів відмовляти, але син був менш щасливим - він був буквально ущільнений до підлоги.

доб. 2

Травень, 2011. Амурська область
Після того, як в інтернеті, 35-річному мешканцю Благовєщенськ знайшов ознаку, що говорить про те, що якщо людина витрачає на день підпілля, то решта його життя буде непристойно щасливим.
Молода бачелора виправдала про цю ідею протягом місяця. Він просто отримав свого друга: беріг і беріг. Він в кінцевому підсумку дав, але просто у випадку примусового друга, щоб писати замітку, кажучи, що я створив всі шанси мого безкоштовного.
У суботу наш екстремальний на землі другу, який неподалік від Благовєщенськ, особисто викопав отвір, оточений дерев'яною коробкою і оселився на ніч. Подруга просить ретельно охопити її зверху з ДСП щитом і засипати землею протягом двадцяти сантиметрів. І для того, щоб не гасити, чоловіки з трубок провели вентиляційний отвір. Непристойний коханець, що чинить ковдру з ним під землею, щоб сторони не були дроблені і не замерзли, і стільниковий телефон. Він вимкнув свій телефон вночі, боячи, що акумулятор буде виходити вранці. Ми погодили зателефонувати мені вранці.
Плани довгого і щасливого життя були порушені дощом, який зламався в середині ночі. Тепер слідство заявляє, чому не викликав другу перед катастрофою. Або телефон виділяється раніше, або елемент розриву затопив трубу і припинив доступ до землі повітря, і він глухий ...
У неділю вранці друг екстремального, не досягаючи його, прийшов на його сайт, почав викопати коробку. Неприємний організм приніс до світла.

р.

Квітень, 2011. Борщагівка, Україна
Група 22-25-річної грижі в швидкісній трамваї. Щоб пройти шлях, деякі з них випливають з вікна і спостерігали, як задні пасажири отримали. Але тут не завжди можна дістатися. Потім одна з фольців попросила його тримати ноги, поки він висохнув вікно і виконав цілеспрямовану слинацію на задній машині.
Хлопець захопився ногами і застрягнув якомога більше вікна. Природно, він виглядав назад, тому підтримка контактної мережі перед не помітив.
Фольга вдарила задню голову першим на одному стовпі, потім на іншому. Весь перевал і стовпи в мозку (або які їх замінили), затримка на лінії - близько трьох годин. Як кажуть місцеві жителі, відстань між вікнами трамваю і стовпами становить близько метра, так що вам потрібно спробувати дуже важко дістатися до них - наші герої здатні досягати їх.

Автомобіль величезний і розум не великий!
Водій важкого вантажівки, відкривши витік палива з газового бака, не повертався до професіоналів на станції обслуговування. А замість того, він прокочував до найближчих гаражів і, знаючи місцевий зварювальник, попросив його виправити несправність. Узгоджується зварювальник. Зі зварювальним агрегатом, він підійшов до роботи вантажівки і почав працювати, не турбуючись про наявність палива в резервуарі. Водій не зданий доглядати. В результаті не займе довго чекати - вантажоперевізник був буквально розірвав від вибуху, і в'язниці, хоча він отримав сильні травми, пережили.

Березень, 2011. Амурська область
47-річний мешканець села Жаріково восени 2010 р. знайдено в лісовому розчині оболонки. Я не знаходився, але раптом буде корисний в господарстві. Всі ці місяці оболонка тихо кладеться сілером в сковороді, повільно порушуючи.
На початку березня фольга вирішила очистити снаряд від іржі на ... Через кілька секунд було вибух. Чоловік пощастив - вибух він "тільки" відірвати пальцями.

Лютий, 2011. Іркутська область
У Іркутській області з'явився ще один майстер всіх угод. 27-річної роботи підрядника ремонтно-будівельної організації вирішили зробити висококласний фрагментаційний снаряд ... Що ще можна зробити рибалка з, крім бойової оболонки?
Хлопець приніс боєприпаси калібру 23 мм в магазин побутової м'якоть один з підприємств Братськ і почав пиляти оболонку. Вибух відірвати руку, а також позбавлявся від фрагментів грудей і плеча. Виживання.

р.

Листопад, 2010. Амурська область
І знову серед номінантів. Він, як і інші військовослужбовці, був відправлений на зберігання військових податків Міністерства оборони - довелося підготувати оболонку боєприпасів для знищення.
Наш герой відкрив ручний антитанковий гранатомет РП-26. До цього він бачив такі речі тільки в кіно, тому він вирішив не пропустити інцидент і взяти картину з ним як сувенір. Так що якщо це було завантажено - так багато охолоджувача!
Після виходу на зберігання фольго підняло прицільну ганку гранатомету, яка привела його до бойової позиції, а в момент фотографування випадково натискав тригерну кнопку. Постріл, що призвело до детонації боєприпасів на складі. Ідиот пережили, але фото вартістю держави два і півмільйона рублів.

512687

Вересень, 2010. Свердловська область
Є два проблеми в Росії: фольги та дороги. І все буде добре, якщо перші неприємності не тяглися до другої неприємності.
Два ідіозів двадцять років вирішили з бризою, щоб їздити їх "п'яти". Водіння занадто банально, тому було прийнято рішення їздити на капюшоні. Сходження на витяжку, дуди зіткнулися з несподіваною проблемою: хто, власне, приведе автомобіль? Було ще два дівчата, одна кучерява 14, другий 18. Досвід пуни був нульовим, але другий - не менше, але тільки досвід катання ... велосипед.
- Хто піклується, ідіоз вирішив. Якщо ви можете їздити на велосипеді, ви можете їздити на машині.
Вона сказала - зроблено, особливо дівчина дійсно хотів дізнатися, як їздити. Сидіння за кермом і намагаючись не перетворювати їх під час руху, молода леді подала до найближчого перехрестя, де вона безпечно збита в китайську вантажівку при русі по головній дорозі (не забудьте, що видимість вона мала майже нуль через два сиськи, що сидять у витяжці hug).
Фоли пощастили, тому урочище село завершився тільки з закритими травмами мозку, синцями і абразивами. Лікарі також відзначили стику мозку, але ми сумніваємось - як можна отримати стику, яка не є?
Ой так, наші фольги були абсолютно заспокійливими.

423476

блондинки тримати паління.
Цього разу 22-річний рідний Тимен відрізнявся себе. Тексти пісень, а це означає: Це те, що вона є блондинка, прибули лікарів здогадуються від виживання пасма волосся на коронці.
Дівчина вирішила ласощі її сім'ї з власною пікою. Я прокочував млинець з тіста, щедро посипавши його всіма необхідними інгредієнтами і вирішив світити духовку. Пожежний вогонь в духовці не хоче спалювати.
«Щоб газ не приїжджає?» Як ви знаєте напевно? Право на те, щоб зробити, це приклеїти голову в духовці і пахнути її!
Підійшовши на всі чотири, блондинка застрягла голову в духовці і приховує, що газ був приходом, і навіть як. Але питання відсутності вогню залишається відкритим, так як зробив газовий клапан. А потім, продовжуючи стояти в цьому положенні, вона спробувала знову запалити духовку зі звичайним флаєром. В результаті перевищили всі її очікування - було багато вогню, але сім'я не чекала піци, яка вечірня. Білявка була збережена.

Квітень, 2010. Свердловська область.
26-річний ідіот з невеликого міста Ураль проживав у двокімнатній квартирі з його бабусям. В той час як стара леді в наступному номері була перегляда телевізійних шоу, наш idiot був нудний.
Вдово, повітряна куля зловила очей. Вирішена проблема з бодром - хлопчик вирішив запустити м'яч з балкона. Одна проблема - гелій в дуеті не був, але як ще зробити м'яч літати, якщо правий газ не під рукою? Перевага газу в квартирі.
Зняття пальника з газової плити, райот заливається м'яч з природним газом і переноситься на балкон. Запуск. Я не знаю, що 26-річної роботи в школі, але це не фізика. Навіть п'ятиградників знають, що гумовий кульок в контакті з синтетичною тканиною дає іскру. Звичайно, м'яч в руках животі вибухнув. вибух був настільки потужним, що він зламав вікна в квартирі. Стара жінка втечула тільки відляку, і сам герой опіками обличчя і шлунку.

Огорожа з трави.
Наш герой знайшов не одне, але стільки, скільки двох оболонок від Grad установки - в 2001 році тут, в Trans-Baikal Territory, амуніционний депо вибухнув, і величезна кількість оболонок, що розкидані по всьому району. Довжина кожної ракети становить близько двох метрів.
“Не втратити добро!” думав примітку місцевого військового блоку і вирішив адаптувати їх ... для ремонту паркану.
Прокинувши оболонку в землю, наша фольга спробувала зварити залізний кут до оболонок. Шкаралупи вийшли, звичайно. На щастя, наш герой пережили тільки шляхом ампутації правої руки.

Оболонка в полі обрізається ...
Квітень, 2010. Рига, Латвія. Два фольги, що керують військовим діапазоном, знайшли оболонку під бочки гранатомету. Історія мовчить, на якій з двох прийшла ідея, щоб відкрити снаряд з підбором. Оболонка відсмоктується після пари ударів і він, як одягає оболонки, вибухнула. Один з фольців загинув на місці, другий перетворився в своєрідний прохід диска з м'ясорубки, але збереглися.
Він був розміщений в інтенсивному догляді два ресивери кольорово-металу, які день до того ж вибухнув на місці отримання снаряда. Дійсно, розчин.

Святковий салют для idiot.
Травень, 2010. Приморський край. У Примор'ї, який оплачував за непристойну ступеню, продемонстрував в Примор'ї.
30-річний хлопчик не працював в будь-якому місці і торгував в колекції кольорового металу. Після того, як він був «люкі» – він знайшов досить пошкоджений снаряд від іржі. На місці доставки металобрухту фольги не здавалися снаряду, але вирішили зберегти його на зручне свято.
Підійшов з 9 травня Святкування 65-річчя перемоги над пляшечкою з другом, наша йдіот стала нудною - що це свято без феєрверк? І тоді хлопець запам'ятався прихованим снарядом.
- Тепер я подарую Вам святкову сплату! Він оголосив другу.
Хлопець зробив вогонь у відходи і прокинув оболонку там. Але вогонь вийшов без провокації єдиного волей від снаряда, що кидається на ньому. У наш фольг прийшов на вогонь, щоб пережити його і був вибух.
Уламки снаряда викликали несумісні травми йдіоту з життям.

Квітень, 2010. Білорусь.
60-річний пансіонат з Росії прийшов до Гомельу, щоб відвідати могилу родича. Досягнувши на кладовище, вона знайшла звичний паркан і вже збиралася виходити всередину, так як виявилося, що паркан на зиму протертий і не хочу відкрити так просто.
Тітка чітко переоцінила свої можливості і підкреслив її пишні форми і тверда вага. Вона вирішила піднятися на півметровий паркан. Вона не плутала гострими порадами, які застрягають по периметру металевого паркану.
Результат був два шпильки. Прибуваючи рятувальників довелося вирізати частину паркану – разом з парканом, купе завантажили в амбуланс і прийняти до найближчої лікарні. На щастя, лікарі вчасно.
Січень, 2007. Самара обл.
Ще одна російська фольга була повернена додому з ялинки вранці. Звичайно, ви. Я вирішив вирізати дорогу в будинок і пройти через територію районної поліцейської станції. Але на своєму шляху була перешкода - висока огорожа металевих барів з загостреними плоскими кінчиками. П'яне море - це коліно, нехай тільки паркан. Я вирішив піднятися, але я зловив з подвійним. Зігравши трохи в спробі звільнити себе, людина закохнула. Під вагою свого тіла він нарізав на гострих вершинах огорожі.
Ранні паси, які знаходилися в ранок і називають лікарями. На щастя, рум'яна була збережена, але нога повинна бути ампутованими.

Зуб привітності.
40-річний чоловік має зубний біль. Що таке зубний біль - кожен знає, і хто не знає - він казково щасливий. Тактика дій перевірена часом: analgin (ketorol), не проходить - до клініки. Як варіант: анальнийгін, ще анальнийгін, флюс - в клініці. Наш герой вирішив залишити рутину. Відтрахана «Фольк рецепт» для полоскання рота оцтом. Я забув, що будь-який рецепт повинен прочитати продумано і детально, не по діагоналі. Замість яблучного або виноградного оцту він взяв на 70% сутність. Коли він почав спалювати в роті, він мимовільно проковтнув. З врахування в список номінантів на премію Дарвіна, збережено ще один «єврей буратин» амбулаторно-курортний хірург.

Скрипт з невідомих причин пішов AWOL. Історія мовчить про вітер, що гнав його на залізничну маршалавальну станцію, але там наш герой прийшов у військовій патрулі. Він вирішив втекти з хата красиво, la Robert De Niro - не під автомобілями, але вище. На даний момент він піднімався на дах, водій торкнувся поїзда з місця. Автомобілі вишиті, і «суперман», щоб не розбити, захопивши першу річ, яка прийшла під руку.
Перше, що я знайшов контакт дроту. Вивантаження було настільки міцним, що він навіть розтоплений нігті в його черевики.

Алхімік.
Грудень 2007. Єкатерінбург. 18-річний фрешент з Уральського бджільництва зі своїми однокласниками, які він прийматиме калію цинідом і залишатися живим. Не скорочився око, ніж фольга клацнув білий порошок з пальми і забитий в судах.
Зацікавити хлопчика з шкільної лавки. Грибні отрути, арсенічний, калійний ціанід - хлопчик впевнений, що з їх допомогою він створить рецепт вічної молоді і що смертельно отрута допоможе йому знайти ключ до безсмертності. Починався з застосуванням отрути в невеликих кількостях, поступово збільшуючи дозу до одного дня молоді благодо приймав над загальним почуттям.
- Я б'ятаю, що я не збираю? Він запитав своїх друзів. Я вже давно п'яту, і мій організм не може бути загиблим.
Хлопці не вірили свого друга і відразу забули про безглуздий аргумент. На наступний день, під час лекції, хлопчик звернувся до своїх товариств, продемонстрував їм долоню з білою речовиною, заливається на неї і лікував порошок від руки посмішки.
Через кілька хвилин фольгу впав в кому, і прибуваючи лікарів, він не був диханням.
Ця історія була номінована на премію Дарвіна у 2007 році.

Призначте без голови.
В одному з російських військових частин організував невелике виробництво – штампування пластикових деталей для газомаскових ящиків та іншого армійського обладнання. На спеціальних термопластичних машинах, які були горизонтальні преси з цвільми і штовхачами.
Принцип роботи машини досить простий. З зусиллям 4000 тонн прес спочатку закриває цвіль і вводів розплавленої пластмаси там. Після деякого часу, необхідного для заморожування, прес відкриває прес-форму і за допомогою штанкерів кидає продукт в лоток для готової продукції. Природно, така машина забезпечує захист від фольги - прес закритий скляною кришкою, яка спирається на кінчик. Без шапки, прес не буде стартувати.
Після того, як у прес-формі вареники. Скрипт, що працює для преса, називається приписом. Він довго подряпинав гарбуза, мислення, як перевірити роботу штовхачів? Я отримав! Він знімав скло, зафіксував кінець замка з чимось, покладіть голову в роз'єм цвіль і пояснив солдату:
- Ви поверніть його і побачте, як це працює.
Накази не обговорюються: вони сказали, що поверніть його, потім поверніть його. Прес також не є керівником гарантійного офіцера: перетворився – працював. Чи не було нічого.

Глибоке видалення волосся.
Будучи в стані легкого алкогольного сп'яніння, 16-річної каваліри 15-річної другу рубають її нижню спину і філе деталі нижче 95 відсотків етилового спирту, щоб позбутися від болю і прогріти. Він потертий з однією рукою і копчений іншими.
Це горіння. Він має опіки рубцевої руки, вона має опіки поперечки, аледоки, внутрішню поверхню стегна, пабісу. Її синтетичні труси розтоплюють і застрягають її лобовим. У операційній кімнаті і під час знеболювання дівчина відірвала липку, виготовляючи глибоке видалення волосся по дорозі.

резидент заміського села Малахівка зрізав голову саморобним гілотином.
Як розповів представник правоохоронних органів Московської області журналісти, вінілотину було зроблено «від імпровізованих засобів».

-img17---

Джерело: voffka.com