Ексклюзивні фото з дому легендарного Растафаріана Боба Марлі

Однією з головних визначних пам'яток Кінгстон є будинок культового Растафаріанського Боба Марлі. Цього року тисячі шанувальників Боба приїжджають сюди, щоб дізнатися про життя легендарного реґея художника. Автор фотозвіту сьогодні вдалося зробити практично неможливим – фотографувати в будинку Боба, що категорично заборонено. Я пропоную вам ексклюзивну.

Адреса 56 Hope Road, Kingston 6 Ямайка. Будинок Боба Марлі, з вулиці можна фотографувати стільки, скільки ви хочете, але вводити будинок з камерою заборонено під будь-яким приводом і серйозно контролювати цю внутрішню норму.

Я спробував зніматися з вулиці через вікна, але це помітили і попросили зняти підвал, інакше я не був дозволений в будинок.

Будинок є найзвичайнішим, він зберігся в первісному стані практично повністю. Це музей зараз.

_ Новини

Вид будинку з двору.

161931

Тут можна зустріти одну з членів ансамблю, яка зараз займається сольним проектом.

Пам'ятний наліт на вході.

Боб і його сини.

Для досягнення поставленої мети мені довелося попрацювати з IFon, які приховали в одязі і при випадковому фотографуванні, багато з яких підходять тільки для видалення, але є також успішні копії. Я не плащив горизонт у фотошопі, це призведе до втрати вже бідної якості зображення.

Головною частиною будинку є виставковий музей.

альбоми Bob Marley багато, навіть потрійна платина.

У одному з номерів голографічне зображення (якість видалити не вдалося)

Газети про Боб скотч два гостьові спальні в будинку.

2-й поверховий коридор.

р.

Фото і портрети.

Вибраний одяг Боба.

Р

Найцінніше в будинку повністю збережена спальня співачки.

І на кухні.

Р

Також було відновлено налаштування першого крихітного рекордного магазину Bob's.

Джерело: nemihail.livejournal.com