637
Дивитися журнал, подорож батька
Автор, демонтаж речей свого батька, знайшов стару колоду каяківської поїздки в 1973 році. Журнал переповнений з виразними фразами і амунімація ілюстраціями на тему дня. Я рекомендую познайомитися з теплою атмосферою цього часу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. 5 років пройшов з тих пір, як мій батько помер. У вихідні мої мами і я вирішив очистити офіс і пройти його бібліотеку. Серед полів з пиловловою літературою я знайшов альбом, що нагадує стандартний типографічний журнал обліку і в першу чергу, не даючи йому значення, кинув його в кришку «для невагомості». Після того, як я збираю сміття, що зробив мене кліп через альбом (суть, не думаю, про це...). Я зроблю всю ніч. І я сидів з сестрою і прислухав до моєї матері. Мій батько ніколи не поговорив про своє життя перед шлюбом... і не поширив багато на всіх. Але його любов до туризму не приховує і нас нас приховує. В той час як вони були молодими, вони все ще прогулялися в лісах і навіть байдарках, але попередня робота-сім'я. Після читання цього альбому я зрозумів, скільки я втратив в цьому житті, і якщо час змінити щось.
Я виготовляю як після сканування без обрізки і редагування для повноти відчуттів. Аромат старого паперу не може бути переданий.
р.
Р
190039р.
р.
7605804 - відео
р.
Габаритний зображення
р.
Р
782964
р.
599373
р.
76816,000
(доб. 3)
р.
Р
Джерело: B1gBoy
-img63---
Джерело: рибальська сітка
Я виготовляю як після сканування без обрізки і редагування для повноти відчуттів. Аромат старого паперу не може бути переданий.
р.
Р
190039р.
р.
7605804 - відео
р.
Габаритний зображення
р.
Р
782964
р.
599373