Сьогодні відзначає 135 років з дня народження геніального фізика та одного з засновників сучасної теоретичної фізики Альберта Ейнштейна. Ми пропонуємо Вам найцікавіші виписки цієї чудової людини. Є тільки два нескінченні речі: Всесвіт і витривалість. Я не впевнений у Всесвіті, хоча.
Замовляючи хаос.
Теоретія, коли все відомо, але нічого не працює. Практика полягає в тому, що все працює, але ніхто не знає чому. Ми об'єднуємо теорії та практики: нічого не працює... і ніхто не знає чому!
Є лише два способи життя. Перше, що дива не існує. Друге схоже на дива все навколо.
Освіта – це те, що залишається після того, як все навчається в школі.
Ми всі генії. Але якщо ви судите рибу своєю здатністю піднятися на дерево, вона буде жити весь життєвий задум це фольго.
Тільки ті, хто робить абсурдні спроби, можуть досягти неможливості.
Я не знаю, що зброя Третя світова війна буде битися, але четверта з паличками і камінням.
Уява є більш важливим, ніж знання знань обмежена, в той час як уява обіймає світ, стимулюючи прогрес, даваючи зростання еволюції.
Немає сенсу в тому ж і очікування інших результатів.
Ви ніколи не вирішуєте проблему, якщо ви думаєте, що люди, які створили його.
Він хоче бачити результати своєї роботи відразу ж повинен стати взуттєвим.
Кожен знає, що неможливо. Але тут є ігрант, який не знає цього - він робить відкриття.
Життя – це як водіння велосипеда. Щоб зберегти свій баланс, ви повинні рухатися.
На думку, яка колись розширила свої ліміти, ніколи не повернеться до колишнього.
Не море. Але я боїю науку ще знайти ліки від цього захворювання.
Людина починає жити тільки тоді, коли він досягається в собі.
Не прагнути до успіху, але для вашого життя, щоб мати сенс.
Математика – це єдиний ідеальний спосіб привести себе до носа.
Чим більше мій полум'я, тим більше, що я ставлю, і це, безсумнівно, загальне правило.
Якщо ви хочете створити щасливе життя, ви повинні бути прикріплені до мети, не до людей або речей.
Міжнародні закони існують тільки в колекціях міжнародних законів.
По збігу Бог зберігає анонімність.
Єдине, що запобігає мені навчанню, є освітою, яку я отримав.
Я пережила дві війни, дві дружини і Гітлер.
Питання, що головоломка мене є: Я божевільний або є всі навколо мене?
Я ніколи не думаю про майбутнє. Дуже швидко.
Найприємніша річ в цьому світі полягає в тому, що це переконливо.
Людина, яка ніколи не зробила помилку, ніколи не спробувала нічого нового.
Кожна людина не слухає.
Якщо теорія релятивності підтверджена, німці скажуть, що я німецькою і французькою, яка я є громадянином світу; але якщо моя теорія непогана, французи задекларують мене німецькою і німецькою мовою.
Ви думаєте, що це просто? Так, це просто. Але не на всіх.
Імагінація є найважливішим, є відображенням того, що ми залучаємо до нашого життя.
Я занадто божевільний, щоб бути генієм.
Щоб пробити стіну за допомогою чола, вам потрібно або великий біг, або багато чол.
Якщо ви не можете пояснити щось на шість років, ви не розумієте його.
Ви можете прийняти вас з A до B, і уява може зайняти вас в будь-якому місці.
Щоб виграти, необхідно першу гру.
Не пам'ятайте, що ви знайдете в книзі.
Якщо мез на столі означає мез в голові, то що означає порожній стіл?
Джерело: www.adme.ru