Де - герости! Саша-Туршова.

Ершова Александра Євгенна, або просто Саша Ершова, героїчна 14 лютого 2004 р., студент 35-ї школи, виконав подраз під час страшної катастрофи в Закарпатському аквапарку.

Sasha і мама будь-який і dad jenya жити в tver. На день народження Дада, вони вирішили їздити до Москви, погулятися до найсвіжіших. Де йти в столиці? У ресторані є нудний. Для того, щоб показати дитині справжній величезний аквапарк, як за кордоном! Саша, після всього, від раннього дитинства, займалася плаванням, в воді, як риба відчувається.
Саша божевільна, як батько, і її характер більше, як його. вона дуже відкрита дівчина, щира, в той же час розумна і зріла за її років, може бути вроджена, коли вона думає, вона права.
Коли арки аквапарку згорнулися, Саша, сендвічізовані між бетонними блоками, довгий час зберігають абсолютно ненасильну трирічну дівчину Маша над водою.
«Таким чином, що мене захопили голову і величезний промінь впав поруч з мене», – говорить Саша. Я покопала і побачила маленьку дівчину під водою поруч зі мною. Я зрозумів, що вона не могла плавати і захопила її під грудей. Я вийшов з неї і затишно її.
Дівчата не вийшли з басейну. Право над головою як будинок карток, що утворюються важкі плити. Голова Саші прилипала з води, а виправила малюка в яскравому купальнику притиснутою на грудях плавця.
У цій екстремальній ситуації, Саша, другий-градер, здавалося б, трохи Маша на тридцять хвилин. По суті, вона повинна чекати рятувальників на годину і навпіл. У цей час вона протримала дівчину в руках, не відчуваючи, що її ліву руку було порушено.

--img2---

Джерело: www.pokolenie-che.org