Утюг

Італійсько-ірон

Про п'ять років тому моя дружина купила супер залізо. Виготовлений в Італії. Він прасує пором. Можна прасувати навіс. Оплачується близько 3000 рублів.
Праска дуже комфортна. Це допомагає, коли вам довелося прасувати щось швидко. І в деяких випадках вони керують розгладжуванням того, що звичайний не може впоратися з.

р.

У ящику праска, дріт, баночка для дозування води

У банку внизу кришки, яка містить ложку для дозування солі.
Для роботи праска необхідно додати ложку солі до води.
Якщо праска розміщується на боці, то виходить. Що таке, якщо ви тримаєте залізо вертикально або горизонтально на плоскій стороні, то він запускає парову баню. І якщо ви поставили його на боці, він зупиняється на пухирці.

Але це сталося, щоб витікати трохи, і я вирішив його взяти. І це те, що я бачив.

-img7---

-img8---

Нагрівач всього два пластини. Коли вони занурюються в воду і вода ведеться (солода), вона нагрівається. Коли праска знаходиться на боці, одна з пластин не в воді і нагрів не йде.
Ми зробили щось схоже на це в гуртожитку двох разорів, які називають сипучим. Коли хтось спробував зробити суп з ним, ми втратили розетку.
Добре зроблено, я думаю. Вартість даної праски близько до вартості кабелю. Корисно для обличчя. Я не маю претензій про нього. Люди готові платити.
Що я розумію, бізнес.

-img9---

Джерело: рибальська сітка