Неймовірні керуючі компанії Саратов

Проблема підтримки квартир (і не тільки) будинків підприємствами управління досить поширена. Ось Саратов. Переважна більшість підприємств місцевого управління відверто погана. У цьому фото звіті автор відвідав кілька дворів міста і був чітко переконаний.
Я відвідав двори будинків на проспекті будівельників No 32-38а. Ці будинки обслуговуються JVJ "Прогрес", HVJ "Драммер". На даний момент це керуюча компанія є позаштачем в національному рейтингу.
Будинок No 36 на проспекті будівельників. В'язь опускається. Кладка будинку падає зверху.

р.

Дуже висока вологість. Весь будинок покритий мохом.

Схоже сміття. Чистка нікого.

482689

На кожній двері багато оголошень. Вони не соромляться, вони не соромляться, вони приклеюються до мешканців.

Скло від теплової мережі.

736967р.

Вийняти гараж рідко.

Це загальний тренд у багатьох частинах міста нещодавно. Гарбаж почав знімати з серйозними перервами. В результаті багато накопичується поруч з баками, тому що там немає ніде викинути його.

Фініш падає.

Зберігайте тепло.

Помилки, як це ще не там. Але грязь все, що ви хочете. Завдяки автомобілям, багато це на дорозі.

Кінець потрапляє до землі.

р.

І це число 38a. Поступати до кінця цього року. Будуть нові споруди. З цієї причини керуюча компанія вирішила, що будинок не може зайняти, а жителям буде приноситися.

Я думаю, що це океї.

Підвал повинен мати пошкоджені труби. Там звідти.

Приїзд до асфальту на бруду.

Так, ти, люди тут живуть.

Джерело: bein.livejournal.com