791
День життя в російській сільській місцевості
Привіт! Моя назва Laura. Я жив в Росії понад 20 років, більшість з них в невеликому селищі (популяція 10) в Брянському лісі. Мій чоловік є російська дика природа фотограф. В даний час на півночі на фото експедицію. Я також роблю консервацію. Я також письменник, який дозволяє мені працювати вдома і бути з нашими двома хлопчиками (від 9 до 12 років). Ласкаво просимо до мого світу: с. Чухари, Брянська область. Це есе про весняний день, 13 березня.
р.
У ІІІ та шостому класах ходять тільки діти. У сільській школі знаходиться 15 км від лісової дороги, тому потрібно залишити на 8:30 ранку. Відповідно, я отримую в 7:30. Наша собака Nick зустрічає мене вранці на екрані телефону.
Я годую натовпу голодних вихованців (відсутні будуть вуличні тварини): Кош кішка, кішка Lynx, собака Ніка.
Р
У 7:45-8:00 діти догори. Ви повинні відвідати їх кілька разів, щоб прокидати їх. Ще одна плита.
Я годую дітей сніданку, зазвичай яйця, млинці або млинці. Якщо мій чоловік в домашніх умовах, я іноді годую його занадто, але я вже навчився його робити сніданки самостійно.
, Україна
Я відправив дітей до школи: перший пішов. Мій чоловік, як правило, несе дітей, але так як він пішов зараз, я взяв його далеко. Чорний кіт, до речі, є сусідом. Але ми звикли до нього перетинати наші шляхи щоденно.
Незрівнянно з нами
Сьогодні наш третій сортувальник навчається самостійно. Мій однокласник хворий.
Весь будинок є шахтою зараз! Я пишу чай, кинути пральню в машині, перевірити електронні листи та повідомлення про блог. Сьогодні Я все ще повинен закінчити статтю про диких тюльпанів в Калмиці для американського журналу. Підпишіться на розсилку!
(Б)
Дуже гарна погода! Сонце яскраве, тепло. Захоплюючи його зовні. Там, я чекаю на сови, що приніс нам на Новий рік: поїзд потрапив її. Вона miraculously збереглася, але її крило порушується. Проживання з нами протягом всього часу. Я чекаю, щоб побачити, якщо вона ate курячі шлунки я залишила її з середини дня.
Сова виглядає з порожни, але вона тільки виходить вночі.
Ніка чекаю на мене, щоб піти з нею. Всі права, дівчина, прогулянка, прогулянка!
р.
Заземлення вже м'яке. Я вирішив розріджити старі полуниці і пересадити їх на нові грядки.
Зима солом'яна притулок від високих грядок ми дали минулого року.
й З-під соломи можна побачити, що часник вже прокинувся з зимового походу.
На конях прийшли з лісу. Вони завжди грають безкоштовно, крім літа, коли їх потрібно закрити, щоб не трамваїти сади бабусі. Коли вони приходять, я завжди даю їм овес. Наш портрет з Зоркою.
Я даю кухонні відходи курчатам, але дивний кішка ледве сходження в басейн.
Я збираю яйця в курячому копі і візьміть їх додому.
148262.
й Робота на подвір’ї завершена 12:00. Слабкий деревина в плиті.
Незабаром діти прийдуть додому з школи, щоб підготувати їх до їжі. Коли мій чоловік пішов, я отримую їх в типових американських стравах, таких як домашня піца або тако (вони дуже швидко і смачно). Мій чоловік не їсти, що вид їжі. Коли він вдома, я варив борщ, м'ясо і картоплю, курку, салати.
Лікс хоче йти додому. Вона тільки надходить через вікно. Я просто дверцят.
Дітям є домашній і живий обід. Я просто кухаря.
179365 р.
В той час як я роблю своїх страв, насолоджуючись видом з вікна. Ми будували будинок самі, займали 10 років.
В той час як діти їздять велосипеди, я вирішив їздити Орликом в лісах.
Я і Орлик перед с.
На шляху я зустрівся з нашим сусідом, дивно заспокійливий сьогодні.
У с., ліжка чекають до тих пір, поки місцеві бабуся прокидаються з привіту.
Починаємо бору з спини коня.
У лісах я захоплюю верхи дерев.
Не існує додаткового проходження: кордон Брянського лісового заповідника. Орлик і я збираюся назад.
У с. я вішлю на картоплю соку банку. О, це смачно!
2,2 км Я люблю збирати локальні протипоказання.
Мені потрібно пересадити квітку я отримав 8 березня.
І поливають розсаду - квіти, брокколі, помідори.
Діти іноді дивляться телевізор після школи, але сьогодні зал порожній. Всі в дворі.
Я в моїй офісі під струговим гніздом.
Увечері я варююю вечерю під час роботи з дітьми.
Сонце в с.
Вирізати між 10:30 і 11:00 Вже завтра.
Джерело: llorax.livejournal.com
р.
У ІІІ та шостому класах ходять тільки діти. У сільській школі знаходиться 15 км від лісової дороги, тому потрібно залишити на 8:30 ранку. Відповідно, я отримую в 7:30. Наша собака Nick зустрічає мене вранці на екрані телефону.
Я годую натовпу голодних вихованців (відсутні будуть вуличні тварини): Кош кішка, кішка Lynx, собака Ніка.
Р
У 7:45-8:00 діти догори. Ви повинні відвідати їх кілька разів, щоб прокидати їх. Ще одна плита.
Я годую дітей сніданку, зазвичай яйця, млинці або млинці. Якщо мій чоловік в домашніх умовах, я іноді годую його занадто, але я вже навчився його робити сніданки самостійно.
, Україна
Я відправив дітей до школи: перший пішов. Мій чоловік, як правило, несе дітей, але так як він пішов зараз, я взяв його далеко. Чорний кіт, до речі, є сусідом. Але ми звикли до нього перетинати наші шляхи щоденно.
Незрівнянно з нами
Сьогодні наш третій сортувальник навчається самостійно. Мій однокласник хворий.
Весь будинок є шахтою зараз! Я пишу чай, кинути пральню в машині, перевірити електронні листи та повідомлення про блог. Сьогодні Я все ще повинен закінчити статтю про диких тюльпанів в Калмиці для американського журналу. Підпишіться на розсилку!
(Б)
Дуже гарна погода! Сонце яскраве, тепло. Захоплюючи його зовні. Там, я чекаю на сови, що приніс нам на Новий рік: поїзд потрапив її. Вона miraculously збереглася, але її крило порушується. Проживання з нами протягом всього часу. Я чекаю, щоб побачити, якщо вона ate курячі шлунки я залишила її з середини дня.
Сова виглядає з порожни, але вона тільки виходить вночі.
Ніка чекаю на мене, щоб піти з нею. Всі права, дівчина, прогулянка, прогулянка!
р.
Заземлення вже м'яке. Я вирішив розріджити старі полуниці і пересадити їх на нові грядки.
Зима солом'яна притулок від високих грядок ми дали минулого року.
й З-під соломи можна побачити, що часник вже прокинувся з зимового походу.
На конях прийшли з лісу. Вони завжди грають безкоштовно, крім літа, коли їх потрібно закрити, щоб не трамваїти сади бабусі. Коли вони приходять, я завжди даю їм овес. Наш портрет з Зоркою.
Я даю кухонні відходи курчатам, але дивний кішка ледве сходження в басейн.
Я збираю яйця в курячому копі і візьміть їх додому.
148262.
й Робота на подвір’ї завершена 12:00. Слабкий деревина в плиті.
Незабаром діти прийдуть додому з школи, щоб підготувати їх до їжі. Коли мій чоловік пішов, я отримую їх в типових американських стравах, таких як домашня піца або тако (вони дуже швидко і смачно). Мій чоловік не їсти, що вид їжі. Коли він вдома, я варив борщ, м'ясо і картоплю, курку, салати.
Лікс хоче йти додому. Вона тільки надходить через вікно. Я просто дверцят.
Дітям є домашній і живий обід. Я просто кухаря.
179365 р.
В той час як я роблю своїх страв, насолоджуючись видом з вікна. Ми будували будинок самі, займали 10 років.
В той час як діти їздять велосипеди, я вирішив їздити Орликом в лісах.
Я і Орлик перед с.
На шляху я зустрівся з нашим сусідом, дивно заспокійливий сьогодні.
У с., ліжка чекають до тих пір, поки місцеві бабуся прокидаються з привіту.
Починаємо бору з спини коня.
У лісах я захоплюю верхи дерев.
Не існує додаткового проходження: кордон Брянського лісового заповідника. Орлик і я збираюся назад.
У с. я вішлю на картоплю соку банку. О, це смачно!
2,2 км Я люблю збирати локальні протипоказання.
Мені потрібно пересадити квітку я отримав 8 березня.
І поливають розсаду - квіти, брокколі, помідори.
Діти іноді дивляться телевізор після школи, але сьогодні зал порожній. Всі в дворі.
Я в моїй офісі під струговим гніздом.
Увечері я варююю вечерю під час роботи з дітьми.
Сонце в с.
Вирізати між 10:30 і 11:00 Вже завтра.
Джерело: llorax.livejournal.com