578
Російська продукція
Багато з нас віддають перевагу західним товарам до Росії, нібито тому що наша країна була в кризі протягом тривалого часу і Росія ще не створила умови для продажу вітчизняних товарів. Ось звичайної покупки їжі в магазині. Я не встановив, щоб розкрити весь асортимент продукції Мордовії, оскільки він займає павільйон на виставках, а в реальності - всі відділи продукції. Не все виробляється в Мордові, але майже все виробляється в Росії.
1 Капуста. ВАТ «Теплиця». Саранськ.
р.
Куряче яйце. Камзінка птиця Ферма. Альтернативою є Atemarskaya PF, Elkhovskaya PF і заключення PF в Mordovia. Курка теж.
Томат і огірок. ОАО Теплиця, Сарган
Що таке томати не яскраві червоні як комерційні? Пффт. Ми також маємо ковбасу, сірий.
Молоко. Молоко Шамзіна. Альтернативи. Саранський МЗ, Шайгов Ферам, ще 3-4 комбайни
Ось молоко.
І ось його підвал. І так, це сметана!
Ось ми йдемо. Виготовлений з натурального цільного коров’ячого молока. Вайсен. Сир. Чувашія. Альтернативи: Saransky Baby Food Station та всі молочні виробники. (3-4) Саранська станція - де роблять сир для дітей. Реальний. Мед.
р.
Масло. Просто вершкове масло. Ічалкі. Анонім, я чесно не дивився на часову покупку Фінляндії, щоб пам'ятати смак маргарину.
Ковбаса. Атиашево - сотні сортів і вона дуже копчена! Я бачив його. І є крикет. Фабрика Дубка (Grey Boozhenina, YES!) більше не шукав альтернатив.
Сир. Сир-пивоварський Ічалковський. Альтернативи немає. між 100 і 2000 на кілограм, я спробував багато. І так, там цвіль на ньому. І ми відрізаємо, як просунуті. Але поведінка проростків! Тільки Ichalki і Mordovia тільки. Справжні сорти 20+ на малюнку: російська (Я з сином) Масдам (любляє дружину і сина і отримував по отворах) і мисливець з перцевою рибою.
Кава з конденсованої кави. (Саран Каннінг Z-D). Альтернативи є полицею.
Ну, якщо мова йде про SKZ, то тут горох і Нижній Новгородський майонез. Альтернативою є море.
Сік. Сади дони. Мені подобається. І підтверджується лайнап.
Габаритний зображення
Кава товста. Я не знайшов, щоб довести до будь-якого. Кава смачна. Кава не росте, є і інші країни. Хоча це говорить "Мунічний"
Балсам? Мордовський бальзам тут. Просто попросіть продавця сертифікату до складу. І дайте світ очікування.
Mayonnaise Provencal сметана. Чи не виготовляєте гречки з гречки?
Якщо кожен з нас голосує в рублі для вітчизняних товарів, імпорт зупиниться. Я розумію, що це простіше заповнювати кошик до вершини з продуктами, незважаючи на склад і виробник, але ще.
Слоган “Купити американці” колись виготовив диво.
А наші виробники не потрібні дива. Вони потребують підтримки.
Не просто державні програми
Не просто субсидії.
І ваш доказ, що вони працюють добре.
Джерело: amatiel
-img16----
Джерело: рибальська сітка
1 Капуста. ВАТ «Теплиця». Саранськ.
р.
Куряче яйце. Камзінка птиця Ферма. Альтернативою є Atemarskaya PF, Elkhovskaya PF і заключення PF в Mordovia. Курка теж.
Томат і огірок. ОАО Теплиця, Сарган
Що таке томати не яскраві червоні як комерційні? Пффт. Ми також маємо ковбасу, сірий.
Молоко. Молоко Шамзіна. Альтернативи. Саранський МЗ, Шайгов Ферам, ще 3-4 комбайни
Ось молоко.
І ось його підвал. І так, це сметана!
Ось ми йдемо. Виготовлений з натурального цільного коров’ячого молока. Вайсен. Сир. Чувашія. Альтернативи: Saransky Baby Food Station та всі молочні виробники. (3-4) Саранська станція - де роблять сир для дітей. Реальний. Мед.
р.
Масло. Просто вершкове масло. Ічалкі. Анонім, я чесно не дивився на часову покупку Фінляндії, щоб пам'ятати смак маргарину.
Ковбаса. Атиашево - сотні сортів і вона дуже копчена! Я бачив його. І є крикет. Фабрика Дубка (Grey Boozhenina, YES!) більше не шукав альтернатив.
Сир. Сир-пивоварський Ічалковський. Альтернативи немає. між 100 і 2000 на кілограм, я спробував багато. І так, там цвіль на ньому. І ми відрізаємо, як просунуті. Але поведінка проростків! Тільки Ichalki і Mordovia тільки. Справжні сорти 20+ на малюнку: російська (Я з сином) Масдам (любляє дружину і сина і отримував по отворах) і мисливець з перцевою рибою.
Кава з конденсованої кави. (Саран Каннінг Z-D). Альтернативи є полицею.
Ну, якщо мова йде про SKZ, то тут горох і Нижній Новгородський майонез. Альтернативою є море.
Сік. Сади дони. Мені подобається. І підтверджується лайнап.
Габаритний зображення
Кава товста. Я не знайшов, щоб довести до будь-якого. Кава смачна. Кава не росте, є і інші країни. Хоча це говорить "Мунічний"
Балсам? Мордовський бальзам тут. Просто попросіть продавця сертифікату до складу. І дайте світ очікування.
Mayonnaise Provencal сметана. Чи не виготовляєте гречки з гречки?
Якщо кожен з нас голосує в рублі для вітчизняних товарів, імпорт зупиниться. Я розумію, що це простіше заповнювати кошик до вершини з продуктами, незважаючи на склад і виробник, але ще.
Слоган “Купити американці” колись виготовив диво.
А наші виробники не потрібні дива. Вони потребують підтримки.
Не просто державні програми
Не просто субсидії.
І ваш доказ, що вони працюють добре.
Джерело: amatiel
-img16----
Джерело: рибальська сітка