Пов'язані: бойкот американських продуктів

Після інциденту з Кримом та загрозою санкцій проти Росії, збільшуються дзвінки на контрзаходи, а саме до товарів бойкоту з США та Європи. Але це не просто McDonald's. Імпорт товарів "Мада в США" не можна знайти. Столиці давно зрозуміли, що вигідніше виготовляти товари своїми руками «Аборігіни», продають їх з власної сировини, і перетворюють прибуток в валюту і знімають їх назад – відмінний дохід від колоній XIX століття. Так само йде на Китай, це просто двостороння комбінація - ми робимо її кудись ще, ми продаємо її на третє місце, і право люди мають гроші в будь-який час.
Ви можете відповісти на те, що іноземні компанії здійснюють інвестиції, створюють робочі місця, товари відповідають попиту населення, а також акціонерів. Але гроші вирішуються. Якщо це не за свою користь, особливо Руссопобе.
В короткий час я вирішив дізнатися, що найпопулярніші бренди в Росії належать «пробований супротивник».

р.

Я описую в деталях тільки кілька брендів.
Так, у списку. Компанія Coca-Cola:

Р

Кока-Кола
Кока-Кола Світло - це низькокалорійний напій, який смакує як Coca-Cola.
Фанта - апельсиново-флаворедний напій, також виробляється Фанта з іншими фруктовими ароматами (зере).
Спрайт – напій зі смаком лимона і лайма, без барвників.
Powerade – ізотонічний напій.
Добрий - Буратино, Лимонад, Дючі, Крим-Сода та ін.
Фруктовий час - Буратіно, лимонад, дуетів і Крім Сода.
Nestea - холодний чай (виготовлений спільно з Nestle).
Муга і бочка квас.
Schweppes - серія вуглецевих напоїв (Tonic, Ginger Ale, Spicy Cherry тощо), з дозволу Schwepps Holdings Limited
Пульпи - сікований напій.
Багатий фруктовий сік.
Ніко - фруктовий сік.
BonAqua - вода.
Кока-Кола Компанія:
Паління - енергетичний напій.
Гладіатор – енергетичний напій.
«Я!» сік!
"Моя сім'я" сік.

674868

Пепсіко:

Pepsi, 7up, Mountain Dew, Mirinda, Aqua Minerale, Російський подарунок, Adrenaline Rush, Adrenaline Rush, Esentuki, Весна Росії

177454

, Україна

Me, J-7, Tonus, Фруктовий сад, Тропікана, Фрути, Улюблений сад, Фрагмент, 100% золото

Будинок в с.Біо Макс, Імунел, Меррі Молокоман, Диво, Чудо Беррі, 33 корови, Кубан Буренка, Запобігання 120\80, Гранфорт, Ламберт

(Б)

Lay's, Чеетос, Xpycteam

Агуша, Гей Драйвери.

319162

Кондитерські вироби під брендами M&M's, Snickers, Марс, Дове, Молочний спосіб, Скіфи, Twix, Bounty, Знаменитості, Starburst (candy), Rondo, Tunes тощо.
Продукти харчування для домашніх тварин Pedigree, віскі, Kitekat, Chappi, Sheba, Cesar, Perfect Fit, Royal Canin та ін.
Основні продукти харчування під торговими марками Uncle Ben's, Dolmio
Грушеві гумки під брендами Соковиті фрукти, спіринта та ін.
Шоколадні солодощі А. Коркунов, пряжа

сир: Крафт;
вершковий сир: Філадельфія;
Кава: Jacobs, Carte Noire, Maxcafe і Maxwell House
Печиво і тріщини: Nabisco; Tuc
Шоколад: Молоко, Toblerone, Alpen Gold.

А тепер ринок російського пива. Де ми без нього? Всі компанії, що вказані нижче, належать державам-членам НАТО (наведено вище).

IT-ринок. США майже монополія.

Автомобільний ринок:

Chevrolet – поділ Генеральних Моторів (США)
Hyundai - Південна Корея
Relault - Франція
Kia - Південна Корея
Nissan - Японія
Volkswagen - Німеччина
Тойота - Японія
Форд - США
Daewoo - Південна Корея, але 2002 поділ General Motors (США)
Майка - Японія
Skoda - Чехія, підрозділ Volkswagen (Німеччина)
Всі вищевказані країни є членами НАТО або їх союзниками (Меор Ненато Алли або МННА).
Детальніше:

-img27---

-img28---

-img29---

-img30---

-img31---

-img32---

-img33----

-img34----

Японія і Південна Корея засудили Росію за анексію Криму. Наші політичні відносини не найкращі. У разі мес, ці країни обов'язково стоять на боці США. Принаймні, Японія обов'язково запам'ятає Курильські острови. Є найбільші компанії в Японії:

-img35---

Гаразд, я пропарив. Але цей список може піти дуже довго. Є також фармацевтичні, сигарети, одяг, побутові хімічні речовини, гіпермаркети, такі як Ашан (Франція) і Ікеа (Нідерланди), готелі в мегамістах і курортах, і багато іншого.
Навіть якщо ви берете «реал» вітчизняні компанії, вони можуть мати такі особливості:
Виробництво здійснюється на імпортному обладнанні з імпортної сировини (у тваринництві - імпортної сировини, ковбаси - з імпортованого замороженого м'яса).
Власники, щоб покласти його м'яко, не російські.
Власники зберігають гроші в іноземній валюті за кордоном (і тоді ми чуємо про заморожені рахунки).
Власники не йдуть в Жигулі, вони не відпочиються в Карелії, вони не купують будинки з Байкал. В цілому поведінка не відрізняється від іноземців.
Що я маю? У нашому всесвітньому світі майже неможливо, але якщо ви дійсно хочете допомогти країні, зробіть правильні рішення в ключових ситуаціях. Це стосується всього від передачі онуків по вулиці до вуличних бойових дій, від хабарів до еміграції. Після всього, що відрізняє дорослого від дитини, що дорослий може розрахувати довгострокові наслідки своїх дій.
Весь світ.
Спеціально для Chisek. немає гір різних джерел.

-img36---

Джерело: рибальська сітка